Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'dan iPhone Kullanıcılarına Kritik Uyarı: Bunu Sakın Yapmayın!

Apple'dan iPhone Kullanıcılarına Kritik Uyarı: Bunu Sakın Yapmayın!

Apple, iPhone kullanıcılarına kritik bir uyarıda bulundu. Şirket, iPhone kullanıcılarının telefonlarını yastık altına koymamaları gerektiğini söyledi.

Teknoloji devi Apple, iPhone kullanıcılarına kritik bir uyarıda bulundu.Yaşam bağımız olan telefonlarımızın şarjı bitme noktasına geldiğinde hepimiz ne yapacağımızı şaşırır hale geliyoruz. Tam da bu noktada Apple, iPhone kullanıcılarını, cihazlarını şarj etmek için prize taktıklarında uzun süre teması önlemeleri konusunda uyardı.

'Telefonunuzu Şarj Ederken Yastık Altına Koymayın'!

Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen akıllı telefonlar bazen tehlikeli bir hale gelebiliyor. Bu tehlike de özellikle şarj sırasında oluyor. Bu sebeple bir uyarıda bulunan teknoloji devi, kullanıcılarının telefonlarını şarj olması için prize taktıklarında cihazlarıyla uzun süre temastan kaçınmaları gerektiğini belirtti. Bu açıklama ise Apple’ın internet sitesinde yayınlandı.

Şirket, internet sitesinde iOS‘un son sürümüne yönelik “iPhone için önemli güvenlik bilgileri” başlığı altında bir takım uyarılara yer verdi. Bu uyarılar ise gece boyunca telefonunu şarj eden kişilere yönelikti.

Apple, kullanıcılara şöyle çağrıda bulundu:

“Aygıt çalışır durumdayken veya güç kaynağına takılıyken cildinizin aygıtla, güç adaptörüyle veya kablosuz şarj aletiyle uzun süre temas halinde olmasını engellemek için sağduyulu davranın. Bir cihaz, güç adaptörü veya kablosuz şarj cihazı üzerinde uyumayın veya kaynağına bağlıyken bunları bir battaniyenin, yastığın veya vücudunuzun altına koymayın”.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.