Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'dan iPhone Almak İsteyenler İçin Yeni Seçenek!

Apple'dan iPhone Almak İsteyenler İçin Yeni Seçenek!

Apple iPhone modelleri için yeni satın alma yöntemini açıkladı. Şirket bu yöntem sayesinde müşterilerine daha kalite bir hizmet sunmayı hedefliyor.

Günümüzde online alışveriş oldukça popüler bir hale. Artık mutfak alışverişinden teknolojiye kadar birçok ihtiyacımızı internet üzerinden gideriyoruz. Hal böyle olunca firmalar da çeşitli satın alma yöntemlerini tüketiciyle buluşturmak için seçeneklerini sıklaştırıyor. Apple’da bu kapsamda çevrimiçi iPhone satın alma seçenekleri arasına canlı görüşme yöntemi ile satın almayı dahil etti.

Şimdilik Yalnızca ABD'de Başlatılacak

Apple’ın şimdilik yalnıca ABD müşterileri için sunduğu bu yeni iPhone satın alma hizmeti görüntülü görüşme şeklinde olacak. Yani, herhangi bir Apple Store’a gittiğinizde sizi karşılayan satış temsilcileri artık çevrimiçi ortamda da karşılayacak. Canlı bağlantı ile görüştüğünüz Apple satış temsilcinden merak ettiğiniz her konuda bilgi alabiliyorsunuz ve satın alma işlemini tek tuşla gerçekleştirebiliyorsunuz.

Apple müşteri temsilcileri ile görüşme, Pasifik Saat dilimine göre 07.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılabilecek. Dev teknoloji firması, canlı olarak gerçekleşecek görüşmelerin her iki taraf için de güvenli olacağını ifade ediyor. Apple’ın yaptığı açıklamaya göre müşteriler, temsilcileri canlı olarak görebilecek. Ancak temsilciler, müşterileri göremeyecek.

Apple Amerika Birleşik Devletleri’nde başlayacak olan satın alma yöntemini ilk kez deneyecek. Denemenin başarılı olması durumunda diğer ülkelere de bu sistemin gelmesi bekleniyor.

Apple online satış mağaza başkanı Karen Rasmussen, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Video Üzerinden Bir Uzmanla Alışveriş Yap ile müşterilerimiz, hangi iPhone’un kendi için en uygun olduğunu öğrenirken ekip üyelerimiz de onlarla bağlantı kurmaktan ve olağanüstü hizmet sunmaktan heyecan duyuyor.”

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.