Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'dan iPhone 15 Pro Hakkında Kafa Karıştıran Hamle!

Apple'dan iPhone 15 Pro Hakkında Kafa Karıştıran Hamle!

Apple'ın iPhone 15 ailesini tanıtması beklenen etkinliğe birkaç ay kaldı. Süre azaldıkça iPhone 15 ve diğer modeller hakkında kafa karıştırıcı yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen bilgilere göre Apple, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerinde aynı kameraları kullanacak.

İki Telefonun Da Kameraları Aynı Olacak!

Aslında baktığınızda her iki telefonda birbirinden ayrı tutulmaya çalışıyor. Apple bugüne kadar sürekli pro modelleri ve baz modelleri arasındaki farkı ilerletti. Ancak gelen son bilgilere göre bu fark kapanacak. 

Hong Kong merkezli yatırım şirketi Haitong International bünyesinde çalışmalarını sürdüren Analist Jeff Pu, iPhone 15 kamerası hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Pu, yaptığı açıklamalarda iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerinde aynı kameraların kullanılacağını ve bu kameraların 48 megapiksel olduğunu belirtirken, iki telefonun da kamera özellikleri bakımından aynı olacağını iddia etti.

İddiaların ne kadar doğru olduğu sorulduğundaysa buna cevap olarak sadece lansmana kadar beklenmesi gerektiği söylüyor. Fakat Jeff Pu, iPhone 15 modellerinde fiziksel tuş olmayacağını ilk vurgulayan isimlerdendi ve bu iddiası ilerleyen zamanlarda başka kaynaklar tarafından da doğrulanmıştı.

Aynı zamanda artık iPhone modellerinde fiziksel tuşlar yerine SE 2020 modelinden veya ilk kez iPhone 7 modelinde kullanılmasıyla hatırlayacağınız haptik tuşlar kullanılacak. Bu tuş takımı aslında dokunmatik bir yüzeyden oluşacak. Siz oraya bastığınız anda telefon size bir titreşim bildirimi yolluyor ve siz bir fiziksel tuşa basmış gibi oluyorsunuz. Apple bu tasarımın daha uzun ömürlü olduğunu iddia ediyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.