Öğrenci Kariyeri Banner

Apple CEO'su Tim Cook'tan Türkiye'ye Yardım Açıklaması!

Apple CEO'su Tim Cook'tan Türkiye'ye Yardım Açıklaması!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen şiddetli depremlerin ardından Apple CEO'su Tim Cook, Türkiye'ye yardım edeceğini açıkladı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin ardından, teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, Türkiye için taziyelerini dile getirerek gerekli yardımda bulunacaklarını belirtti.

 'Apple, yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacak'!

Sabaha karşı saat 04.17'de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 ve saat saat 13.24'te Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde iki şiddetli deprem meydana geldi. Birçok ülke arama kurtarma çalışmalarına katılırken, dünyadan birçok şirket de Türkiye'ye yardımda bulunacağını duyurdu. Apple CEO'su Tim Cook da, yaşanan deprem sonrası yardımda bulunacaklarını açıkladı.

Cook'un paylaşımı şu şekilde:

''Türkiye, Suriye ve yıkıcı depremlerden etkilenen herkese düşüncelerimizi ve taziyelerimizi gönderiyoruz. Apple, yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacak.''

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.