Öğrenci Kariyeri Banner

Ankara Belediyesi Üniversite Öğrencilerine 4 Çeşit Yemek Dağıtımına Başladı!

Ankara Belediyesi Üniversite Öğrencilerine 4 Çeşit Yemek Dağıtımına Başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine 4 çeşit sıcak yemek dağıtımına başladı. Bu proje şu an için Gazi, Hacı Bayram Veli ve Yıldırım Beyazıt üniversitelrinde uygulanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine 4 çeşit sıcak yemek dağıtmaya başladı. BelPa Mutfak’ta hazırlanan yemekler Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Gazi ile Hacı Bayram Veli Üniversitelerinin Beşevler yerleşkeleri ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa ile Çubuk KYK yerleşkelerindeki öğrencilere dağıtılıyor. 

Diğer Üniversitlerde de Dağıtıma Başlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi; öğrencilere, su faturalarında yüzde 50 indirim, otobüslerde abonman kart, çamaşır yıkama merkezleri ve her sabah sıcak çorba ikramı gibi pek çok alanda destek oluyordu. Belediye şimdi de günlük 4 çeşit sıcak yemek ikramında bulunmaya başladı.

Yemek ikramı haberini sosyal medya hesaplarından duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ankara hepimizin evi. Öğrencilerin daha rahat ve konforlu bir eğitim hayatı yaşamaları için çalışmalara devam ediyor; Gazi, Hacı Bayram Veli ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde 4 çeşit ücretsiz sıcak yemek ikramını başlatıyoruz. Yakında tüm üniversitelerimizdeyiz" ifadelerine yer verdi.

3 Ekim tarihinde başlayan uygulamada günlük hazırlanan sıcak yemekler, ilk etapta Gazi ile Hacı Bayram Veli Üniversitelerinin Beşevler yerleşkeleri ve Yıldırım Beyazıt Esenboğa ile Çubuk KYK yerleşkelerindeki yaklaşık 2 bin öğrenciye ulaştırılıyor.

Belediyenin sıcak yemek hizmeti, hafta içi her gün 14.30 ile 17.30 saatleri arasında yapılıyor.

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.