Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix, Dünyaca Ünlü İki Romanı Filme Uyarlıyor!

Netflix, Dünyaca Ünlü İki Romanı Filme Uyarlıyor!

Dünyanın en çok kullanılan dijital platformu olan Netflix, yakın zamanda sevilen iki romanın uyarlamalarının platformda izleyicilerle buluşacağını duyurdu. 

Son yıllarda roman ve hikaye uyarlamaları gittikçe yükselişe geçiyor. Dünyada çok sevilen hikaye ve romanların film veya dizileştirilmesinin hayranlar tarafından olumlu tepkiler aldığını gözlemleyen Netflix, daha fazla uyarlama eser üretme kararı aldı. Yakın zamanda en çok sevilen romanlar arasındaki iki eseri daha Netflix'te izleyebileceğiz.

Netflix'in ilk roman uyarlaması, Kolombiyalı yazar Gabriel García Márquez'e Nobel Ödülü kazandıran 100 Yıllık Yalnızlık olacak. Roman, dünyanın en çok satan kitapları arasında yer alıyor. Bir diğer eser ise Birinci Dünya Savaşı'nı en iyi yansıtan romanlardan biri olarak gösterilen  Eric Maria Remarque tarafından kaleme alınan Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok olacak.

İşte Filmlerden Gelen İlk Fragmanlar:

100 Yıllık Yalnızlık 

100 Yıllık Yalnızık, Buendia ailesinin bir büyü sonrasında akraba evliliği nedeniyle 100 yıl süren bir lanete maruz kalmalarını anlatıyor. Lanet sebebiyle domuz kuyruklu olarak doğan aile üyelerinin lanetten kurtulmak için tüm üyelerinin ölmesi gerekir.

Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok

Eric Maria Remarque tarafından yazılan Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok, Büyük Savaş'ı ve insanlığa getirdiği yıkımı ele alıyor. Film, Almanya'nın Oscar adayı olarak biliniyor. Genç bir Alman askeri olan Paul ve silah arkadaşlarının savaş alanındaki tecrübelerini aktaran yapım, 28 Ekim'de izleyicilerle buluşacak.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.