Öğrenci Kariyeri Banner

Animasyonseverlere 5 Eğlenceli Öneri

Animasyonseverlere 5 Eğlenceli Öneri

Animasyonlar çoğunlukla bizleri rahatlatan eğlenceli filmlerdir. Her ne kadar çizgi film konseptinde olsalarda birçoğunun temelinde hayata dair birbirinden güzel öneriler bulunuyor. Hadi gelin birlikte bu eğlenceli filmlere göz atalım. 

 

Zootopia(2016)

animasyon

Hayvanlar Şehri'nde polis bir tavşan ve dolandırıcı bir tilkinin bir vakada iş birliği yapmasını izliyoruz. İnsanlara özgü bir hikayenin hayvanlarla böylesine gerçekçi kurgulanmış müthiş hikayesini izliyoruz.

 

The Incredibles(2004)

animasyon

İkincisi de çekilen İnanılmaz Aile'nin konusu şöyle; Bir zamanlar müthiş bir süper kahraman olan Bob, her şeyden elini eteğini çekip ailesiyle sakin bir hayat sürüyor. Fakat aldığı özel görevle beraber sadece kendi değil, ailesi de onunla beraber çalışmaya başlıyor. 

 

Inside Out(2015)

animasyon

Ters Yüz listenin en duygusal bir o kadar da komik filmi olabilir, benim de favorim olan bu animasyonu kesinlikle izlemenizi öneriyorum.

 

Coco(2017)

animasyon

En iyi animasyona sahipliğiyle ödül almış olan bu animasyonu gözden kaçırmamalıyız sanki? 12 yaşındaki Miguel'in en büyük kahramanı efsanevi Meksikalı gitarist Ernesto de la Cruz'dur ama Cruz hayatını kaybetmiştir ve Miguel'in onunla tanışma imkanı yoktur. Her gün onun şarkılarını dinleyen Miguel günün birinde ünlü müzisyenin gitarını bulur. Ancak gitarı çalması onu bir anda Ölüler Diyarı'na götürüverir. Çıkış yolunu arayan Miguel, düzenbaz Hector'la karşılaşır ve birlikte Miguel'in aile tarihinin ardındaki gerçek hikayeyi keşfetmek için olağanüstü bir yolculuğa çıkarlar.

 

WALL-E(2008)

animasyon

Günümüzden çok uzak bir gelecekte, insanoğlu aşırı kirlenme sebebiyle Dünya’yı terk edip başka bir gezegende yaşamaya başladığında başlıyor filmimiz de. Çöplerle çevrili dünyayı temizleme görevi sevimli bir robota, Vol.i’ye veriliyor.  Asıl hikaye, insanoğlunun tüketim çılgınlığını getirmesi ve en sonunda kendi kendini dünyadan kovması. Oldukça iğneleyici bir animasyon olsa gerek.


Büşra Canpolat

Kocaeli Üniversitesi - Hukuk Fakültesi

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.