Öğrenci Kariyeri Banner

Ağustos Ayında Açık Havada Gidebileceğiniz 10 Film!

Ağustos Ayında Açık Havada Gidebileceğiniz 10 Film!

Bu sıcak havalarda bunalan sinemaseverler soluğu açıkhava sinemalarında alıyor. Bu ay çeşitli açık hava sinemalarında yayınlanacak olan birçok film izleyiciyle buluşacak. 

Belki Evet Belki Hayır, Star Wars: Güç Uyanıyor, Dövüş Kulübü, Suikast Treni ve daha fazlası...

Ağustos Ayında Açık Havada İzleyebileceğiniz 10 Film!

1. Belki Evet Belki Hayır

Yer: Akmerkez Üçgen Teras

Tarih: 9 Ağustos

Bir süredir birlikte olan Michelle ve Allen, sonunda ilişkilerini evlilkle taçlandırmaya karar verir. Çift, aldıkları bu güzel haberi paylaşmak için ailelerini bir araya getirmeyi planlar. Ancak görünüşe göre onların ebeveynleri zaten birbirlerini iyi tanımaktadır ve bu da Michelle ve Allen’in evlenmeleri konusunda farklı görüşlerin ortaya çıkmasına neden olur.

2. Star Wars: Güç Uyanıyor

Yer: Kemerburgaz Kent Ormanı

Tarih: 9 Ağustos

Star Wars: Güç Uyanıyor filminde bu seriye yeni katılan Rey ve Finn karakterlerinin çevresinde şekillenen, Karanlık Taraf olan İlk Düzen'den (First Order) kaçarak hayatta kalma ve droid BB-8'e verilen gizli görevi yerine getirme öyküsü, Güç'ün yeni sahibine seslenmesiyle de farklı bir boyut kazanıyor.

3. Dövüş Kulübü

Yer: Akmerkez Üçgen Teras

Tarih: 11 Ağustos

Jack, hayatın sıradanlığına kapılmış bir sigorta memurudur. Uzun bir süredir 'insomnia' yani uykusuzluk hastalığından şikayetçidir. Kendi psikolojik sıkıntılarından kurtulabilmek adına grup terapilerine katılmaktadır. Terapiler esnasında Marla adında bir kızla tanışır. Bir süre sonra da hayatını değiştirecek olan Tyler Durden ile... Durden, Jack'in ulaşmak istediği tüm hedeflere ulaşmış olan bir adamdır ve Jack'i asla hakkında konuşulmaması gereken bir organizasyon olan 'Dövüş Kulübü' ile tanıştıracaktır.

4. Suikast Treni

Yer: Kuruçeşme Açıkhava

Tarih: 14 Ağustos

Suikast Treni, Tokyo’daki bir trende birbirinden farklı nedenlerle birbirlerini öldürmeye çalışan bir grup sıikastçıya odaklanıyor. Uğur Böceği, işini barışçıl bir şekilde yapmaya çalışan, sanşsız bir suikastçıdır. Son görevi onu, dünyanın en hızlı treninde bir çarpışma rotasına sokar. Birbiriyle bağlantılı olan bir dizi ölümcül düşmana birlikte trende zorlu bir mücadeleye girişen Uğur Böceği, hayatta kalmak için trenden inmenin bir yolunu bulmak zorunda kalır.

5. Balina

 

Yer: Akasya Açıkhava

Tarih: 16 Ağustos

Önemli dünya klasiklerinden Moby Dick’teki beyaz balinayı saplantılı derecede seven İngilizce öğretmeni olan Charlie, obezite sorunuyla başa çıkmaya çalışan bir adamdır. Münzevi bir yaşam süren Charlie’nin tek isteği, yıllar önce eşinden ayrılırken terk ettiği kızıyla yeniden iletişim kurabilmektir. Charlie, kızı Ellie’yle yeniden yakınlaşabilmek için elinden geleni yaparken, işler beklenmedik bir şekilde kontrolden çıkar.

6. Neşeli Çiftlik: Tren Kalkıyor

 

Yer: Akasya Açıkhava

Tarih: 19 Ağustos

Ekinlerin bir türlü büyümemesi Neşeli Çiftlik'te büyük bir kriz yaşanmasına neden olur. Mucit Albert'in devrimsel icasaı nano-tohum sayesinde bu sorun çözülür. Bunun ardından Albert, buluşunu sergilemek ister. Ancak bu sırada paha biçilemez tohumu çalınır. Hırsızın bir an önce bulunmasını isteyen Klara ve Gaute, çareyi ünlü dedektif Agatha Christensen’den yardım istemekte bulur. Agatha Christensen'in takımına katılan Klara ve Gaute, Neşeli Çiftlik'in geşeceğini kurtarmak için zorlu bir maceraya atılır.

7. Servet Operasyonu

 

Yer: Kuruçeşme Açıkhava 

Tarih: 21 Ağustos

M16 ajanı Orson Fortune, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için uluslararası bir istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" tarafından işe alınır. Bu süreçte CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda bırakılan Fortune, zengin bir silah tüccarının izini sürmeye çalışırken dünyayı dolaşmak zorunda kalır.

8. Kurak Günler

Yer: Akasya Açıkhava

Tarih: 23 Ağustos

Çiçeği burnunda bir savcı olan Emre'nin tayini Yanıklar kasabasına çıkar. İşini büyük bir ciddiyetle yapmaya çalışan Emre, Belediye Başkanı Selim Bey ve kasaba halkı tarafından saygıyla karşılanır. Yer altı suyunun kullanılması çevre kurulları ve mahkemelerce yasaklanması kasabada ciddi bir sorun yaratır. Selim Bey de büyük borularla yer altı sularını kasabaya bağlayacak olan büyük projesini hayata geçirmeye çalışır. Ancak Selim, yerel bir gazete sahibi olan Murat başta olmak üzere ciddi bir muhalefetle karşı karşıya kalır.

9. Titanik

Yer: Kuruçeşme Açıkhava

Tarih: 28 Ağustos

Teknolojinin son sürat ilerlediği bir dönemde, insanlar üstesinden gelemeyecekleri hiç bir sorun olamayacağına inanmaya başlamışlardır. 'Titanic' adlı dev transatlantik ise, insanlığın doğaya karşı gövde gösterisi gibidir. Bu 'Düşler Gemisi' nin yolcuları arasında Avrupa`da birkaç yıl geçirdikten sonra Amerika'ya dönmekte olan, Jack adlı genç bir ressam ile nişanlısı ve annesiyle Philadelphia`ya giden Rose adlı genç bir kız da vardır. İki genç, şans eseri tanışacak, aralarındaki sınıf farkına aldırmaksızın birbirlerine yakınlaşacaktır. Bu arada doğa insanoğlunun günden güne artan kibirine bir nokta koymayı planlamaktadır. Yola çıkılmasından dört buçuk gün sonra, 10 Nisan 1912'de, Titanic iki saat kırk dakika süren ve sulara gömülmesiyle son bulan, hazin olayların başlamasına neden olacak buz dağına çarpacaktır.

10. Barbie

Yer: Akasya Açıkhava

Tarih: 2 Eylül

Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.

 

Kaynak

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.