Öğrenci Kariyeri Banner

Acun Ilıcalı Dijital Yayın Platformu Exxen'i Duyurdu

Acun Ilıcalı Dijital Yayın Platformu Exxen'i Duyurdu

Dijital yayıncılık alanında, tüm dünyada olduğu gibi bizde de ciddi bir rekabet ortamı oluşmaya başladı. Netflix, BluTV, puhutv, FoxPlay derken son olarak Amazon Prime'ın Prime Video ile Türkiye'ye giriş yapması artık Türk izleyicilerinin de alternatifler arasında dilediğini seçmesine olanak sağlıyor. Dijital yayıncılığa şimdi ise televizyon programlarıyla tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı Acun Ilıcalı giriş yapıyor.

Acun Ilıcalı, Exxen adlı platformunun duyurusunu bugün sosyal medya platformları üzerinden gerçekleştirdi. Tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi Exxen'de de orijinal yapım dizi ve filmler ile farklı yarışma programları da izleyicilerle buluşacak. Acun Ilıcalı, yeni platformla ilgili olarak "Çok iddialı bir platformla geliyoruz. Televizyonculukta hayallerimizi gerçekleştirecek noktada değiliz." ifadesini kullandı. 

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda Netflix’te izleyici ile buluşan Exatlon Türkiye ile bir dijital platformda ekrana gelen ilk projelerine imza atmıştı ve bu program, Netflix’te en çok izlenen yapımlar arasında günlerce ilk sırada yer aldı. Exatlon Türkiye'nin bu başarısı da hiç şüphesiz Exxen'in hayata geçirilmesinde önemli bir rol oynadı.

KAYNAK


Pınar KABADAYI

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Pınar KABADAYI..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.