Öğrenci Kariyeri Banner

Acun Ilıcalı, BBC'nin Popüler Yarışmasını Satın Aldı!

Acun Ilıcalı, BBC'nin Popüler Yarışmasını Satın Aldı!

Acun Medya, BBC'nin popüler yarışma programı The 1% Club'ı satın aldı. Yarışma, önümüzdeki yıl TV8'de yayınlanacak. 

Acun Ilıcalı, BBC'nin geçtiğimiz yıl yayınlamaya başladığı "The 1% Club" isimli yarışma programını satın aldı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük ilgi gören program, Fransa, Hollanda, İspanya, Almanya ve Avustralya  gibi birçok ülkede yayınlanıyor. Şimdi de Acun Medya tarafından lisanslanan yarışma Türk izleyicisiyle buluşacak.

Çekimler Birkaç Ay İçerisinde Başlıyor

BBC adına açıklama yapan Andre Renaud, "Popüler eğlence formatlarını Türk izleyicilerle buluşturma konusunda harika bir geçmişe sahip olan Acun Medya formatımızı satın aldı. Acun Medya ile çalışmaktan ve Türk izleyicilerin formata dahil olmasından büyük bir heyecan duyuyoruz." diye konuştu.

Acun Medya CEO'su Ebru Atasav Tahrancı da; "BBC Studios’un birçok ülkede ilgiyle takip edilen formatı The 1% Club’ı Türk izleyicilerle buluşturacağımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

The 1% Club'ın Türkiye'de ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak öğrenilen bazı bilgilere göre, çekimler birkaç ay içerisinde başlayacak. Yarışmanın TV8'de yayınlanması için de 2024'ün ilk yarısı konuşuluyor. 

Yarışmanın Konusu Ne?

Bir IQ testi olarak tasarlanan The 1% Club'da, kesinleşmiş bilgiler yerine mantığa dayalı sorular soruluyor. Yüz yarışmacı ile başlayan yarışmada, toplamda 15 soru soruluyor ve bu sorular, giderek zorlaşan bir yapıya sahip. Yarışmacılar, sorulara yanlış cevap verdikçe eleniyorlar.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.