Öğrenci Kariyeri Banner

ABD Savunma Bakanlığı, UFO'lara Özel İnternet Sitesi Açtı!

ABD Savunma Bakanlığı, UFO'lara Özel İnternet Sitesi Açtı!

ABD hükümeti UFO'lara özel bir internet sitesi oluşturdu. Açılan site üzerinden, UFO'larla ilgili gizliliği kaldırılmış bilgilerin kamuoyu ile paylaşılmasına karar verildi.

Geçmişte Çekilen UFO Görüntüleri de Yayınlandı!

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), UFO'larla ilgili yeni bir karar aldı. Alınan kararla birlikte, gizliliği kaldırılmış olan bilgiler kamuoyu ile paylaşılacak. Bu kapsamda; yeni bir internet sitesi oluşturan Pentagon, bu site üzerinden UFO'larla ilgili bilgiler paylaşacak.

Yapılan açıklamalarda, söz konusu internet sitesinde UFO'larla ilgili bugüne kadar yazılmış makaleler, fotoğraflar ve videoların yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca eski ve mevcut hükümet yetkilileri ile yine eski ve mevcut ordu mensupları, bu internet sitesi üzerinden UFO gördüklerine ilişkin bildirimler de yapabilecekler. Gelecekte ise bu bildirim başvurularının herkese açılacağı belirtiliyor.

İnternet sitesinde, şu anlık genel olarak bilgilendirmeler yer alıyor. Misyon ve vizyon gibi başlıklar altında yapılan açıklamalar ile ABD'nin geçmişteki UFO çalışmalarıyla ilgili bilgiler de internet sitesinde bulunuyor. Ayrıca; geçmişte yakalanan UFO görüntüleri de internet sitesi üzerinden servis edilirken, bu videoların nasıl çekildiğine ilişkin detaylı bilgiler de aktarılıyor.

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.