Öğrenci Kariyeri Banner

9 Aralık İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

9 Aralık İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

9 Aralık itibarıyla vizyona giren yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona giren filmler arasında yönetmenliğini Emin Alper'in üstlendiği, başrollerinde ise Selahattin Paşalı ve Ekin Koç'un yer aldığı 'Kurak Günler' isimli film yer alıyor.

İşte 9 Aralık İtibarıyla Vizyona Giren Filmler:

Kurak Günler

Dünya prömiyeri 75. Cannes Film Festivali’nde gerçekleşen, Türkiye prömiyerini 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yapan filmin yönetmen koltuğunda Emin Alper oturuyor. Filmin konusu;

'Çiçeği burnunda bir savcı olan Emre'nin tayini Yanıklar kasabasına çıkar. İşini büyük bir ciddiyetle yapmaya çalışan Emre, Belediye Başkanı Selim Bey ve kasaba halkı tarafından saygıyla karşılanır. Yer altı suyunun kullanılması çevre kurulları ve mahkemelerce yasaklanması kasabada ciddi bir sorun yaratır'

Sil Baştan Kaynanam

Başrollerinde Alper Saldıran, Algı Eke, Zeynep Eronat ve Gökçe Özyol gibi oyuncuların yer aldığı Sil Baştan Kaynanam, evin yeni gelininin hafızasını kaybetmesiyle, dinamikleri tamamen değişen bir ailenin hikayesini konu ediyor.

Her Şey Dahil

Her Şey Dahil, farklı donörlerden dünyaya gelen üç kardeşin hikayesini konu ediyor. Filmin başrollerinde Gürgen Öz, Gonca Vuslateri ve Hakan Bilgin yer alıyor.

Şeytanın Laneti - Hosts

Şeytanın Laneti, komşularıyla keyifli bir Noel yemeği yemek isterlerken kendilerini korkunç bir kabusun ortasında bulan bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor.

NT Live: Prima Facie

Tessa genç ve zeki bir avukattır. İşçi sınıfı kökenlerinden, oyununun zirvesine ulaşır. Ancak beklenmedik bir olay, onu hukukun ataerkil gücü, ispat yükü ve ahlakın birbirinden ayrıldığı çizgilerle yüzleşmeye zorlar.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.