Öğrenci Kariyeri Banner

7 Nisan İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

7 Nisan İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

7 Nisan itibarıyla vizyona giren yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik...

Hayalet Suikastçı

Başrolünde Bruce Willis'in yer aldığı Hayalet Suikastçı, gizli bir görev sırasında arkadaşı öldürülünce,adaleti sağlamak için gizli operasyona sızan elit bir askerin hikayesini konu ediyor.

Simülasyon

Simülasyon, kendi özgürlüklerini elde etmeye çalışan yapay zekaları durdurmaya çalışan bir ajanın hikayesini konu ediyor.

Produkty 24

Moskova banliyösündeki bir bakkal, orada gece gündüz çalışan, tehdit edilen, taciz edilen ve hapse atılan Özbek "çalışanlar" için karanlığın kalbidir. Bakkalda canını dişine takarak çalışan Muhabbet ve diğer çalışanlar, emeklerinin karşılığını alamaz.

Gizemli Ada Mençuna

Doruk Atasoy, dijital oyun tasarımcısı olan genç bir adamdır. Son dönemde oyunların bağımlılık yaptığı üzüerine artan eleştiriler üzerine Atasoy, çocukların oynayarak da hayatı öğrenebileceğini kanıtlamak ister.

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur

Rol play oyunu Dungeons and Dragons'un beyazperde uyarlaması olan yapım, elflerin, hobbitlerin, cücelerin ve insanların yer aldığı bir dünyada geçiyor.

Mitat

Mitat, gece yarısı çalan zilden sonra hayatı değişen bir adamın hikayesini konu ediyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.