Öğrenci Kariyeri Banner

6 Ocak İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

6 Ocak İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

6 Ocak itibarıyla vizyona giren yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona giren yerli yapımlar arasında, başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci ve Kubilay Aka gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Sevda Mecburu İstikamet de bulunuyor.

Sevda Mecburi İstikamet

Sevda Mecburi İstikamet, kızıyla yarım kalmış hikayesini tamamlamak için bir yolculuğa çıkan ünlü bir oyuncunun hikayesini konu ediyor. Filmin oyuncu kadrosunda; Selçuk Yöntem, Selin Şekerci ve Kubilay Aka gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa

Akın, astronomi kulübünün en parlak üyelerinden biridir. Yörüngemize yerleşmiş olan bir uzay gemisi keşfeden Akın, bu keşfiyle dünyanın gündemine oturur. Hayri de keşfin yapılmasına katkı sağlamıştır ve bu onun ufak da olsa şöhret kazanmasını sağlar.

Düşeş 1 - Mafya Sızıntısı

İpe sapa gelmeyen iki delikanlı olan Tarkan ve Serkan, yalnışlıkla internette bir suça karışır. İkili bu nedenle polis tarafından nezarete alınır.

Fabelmanlar

Metronom

Metronom, ülkeden kaçacak olan erkek arkadaşı ile son zamanlarını geçiren genç bir kadının hikayesini konu ediyor

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.