Öğrenci Kariyeri Banner

6 Mayıs İtibariyle Vizyona Giren Filmler!

6 Mayıs İtibariyle Vizyona Giren Filmler!

Doktor Strange, The Bağcılar ve daha fazlası... 6 Mayıs itibarıyla vizyona giren filmleri sizler için derledik:

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında, eski ve yeni mistik müttefiklerinin yardımıyla bilinmeyene yolculuk eden Doktor Strange'in macerlarını konu ediyor.

Aşk Çağırırsan Gelir

Aşk Çağırırsan Gelir, beş farklı çiftin bir gün içinde yaşadığı olayları konu ediyor. Kader, artık aşık olmak isteyen karakterlere kayıtsız kalmaz ve onların aşkı yaşamalarını sağlayacak bir olaylar zincirini başlatır. 

Erzurumlu Mümessil

Erzurumlu Mümessil, ilaç mümessili olan Burak'ın başarılı olmak için çabalarken başına gelen talihsiz olayları konu ediyor. 

The Bağcılar

The Bağcılar, yaşadıkları semtte uyuşturucu satanlara karşı zorlu bir mücadeleye giren bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor.

Dirlik Düzenlik

Dirlik Düzenlik, sevgi ve nefret arasında gidip gelen bir ilişkileri olan üç kadından oluşan bir ailenin hikayesini konu ediyor.

Bir Düş Gördüm

Bir Düş Gördüm, trafik kazası geçiren bir çocuğun hayatına odaklanıyor. 9 yaşındaki Tarık’ın hayatı ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazasının ardından altüst olur. 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.