Öğrenci Kariyeri Banner

5 Mayıs İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

5 Mayıs İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

5 Mayıs itibarıyla vizyona giren birbirinden başarılı filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona giren filmler arasında, başrolünde Russell Crowe'un yer aldığı Şeytanın Düşmanı isimli film de yer alıyor.

Galaksinin Koruyucuları 3

Galaksinin Koruyucuları 3, Rocket’in hayatını kurtarmak için yeniden bir araya gelen Koruyucular'ın hikayesini konu ediyor.

Şeytanın Düşmanı

Başrolünde başarılı oyuncu Russell Crowe'un yer aldığı Şeytanın Düşmanı, Vatikan'ın baş şeytan kovucusu olarak görev yapan rahip Gabriele Amorth'un hayatına odaklanıyor.

Aşkın Saati 19:03

Uzun aradan sonra Beşiktaş’ın şampiyon olması, herkesi sevince boğar. Ancak şampiyonluk maçını izlerken dedesinin kalp krizi geçirip ölmesiyle torunu Oktay büyük bir hüzne kapılır. Artık bir yetişkin olan Oktay’ın hayatı, bir gün yolda bir anahtarlık bulmasıyla bambaşka bir hal alır.

Tatlı Bela

Tatlı Bela, farklı hayatlara sahip olan Travis ile Abby arasındaki tutkulu aşka odaklanıyor.

Şüphe

Şüphe, babasının ölümü ile ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor.

Suç Bende

Suç Bende, cinayetle suçlanırken en yakın arkadaşının da yardımıyla bambaşka bir hayata dahil olan bir oyuncunun hikayesini konu ediyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.