Öğrenci Kariyeri Banner

2022’nin En Mutlu ve En Sıcak Tonu Olarak Seçilen Rengi: VERİ PERİ

2022’nin En Mutlu ve En Sıcak Tonu Olarak Seçilen Rengi: VERİ PERİ

2022’yi neredeyse yarılamışken bu yılın rengini hatırlatmakta fayda var. Pandemi döneminde gelişen teknoloji modayı da etkilemeye başladı. Pantone, bu yıl mevcut renkler arasından birini seçmek yerine yapay zekanın yardımıyla ilk kez yeni bir renk üretti.

Yeni bir renk yaratmanın oldukça önemli olduğunu belirten Pantone Renk Enstitüsü İcra Direktörü Leatrice Eiseman, dünyaya artık farklı bir bakış açısıyla baktıklarını söylüyor.

Bu dönemlerde insanlara “merak ve cesur yaratıcılığın” güç verdiğini söyleyen Pantone Başkan Yardımcısı Laurie Pressman da bu rengin aynı zamanda canlılığı, mutluluğu ve özgüvenli bir yaratıcı ruhu’ taşıdığını söylüyor. 

Yenilik ve Yaratıcılığı Temsil Ediyor

“Yenilik ve yaratıcılığı” temsil eden bu mavinin kırmızıyla harmanlanmış hali yazın içimizi açacak ve birçok yerde karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Aynı zamanda bu rengin modası mobilya ve diğer ürünlerde de kullanılmaya başlandı.

Veri Peri rengi, şimdiye kadar kırmızı halıda ve farklı organizasyonlarda Lady Gaga, Zendaya gibi isimler tarafından da tercih edildi.


Eslem Ataylar

Öğrenci Kariyeri'nde Sosyal Medya Asistanı

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.