Öğrenci Kariyeri Banner

18 Kasım İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

18 Kasım İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

18 Kasım itibarıyla vizyona giren birbirinden başarılı yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik. Bu haftanın dikkat çeken yapımları arasında, 2007 yılında geçirdiği acı bir trafik kazasının ardından hayatını kaybeden başarılı şarkıcı Barış Akarsu'nun hayat hikayesini konu edinen 'Barış Akarsu Merhaba' filmi yer alıyor. Filmde Barış Akarsu'ya İsmail Ege Şaşmaz hayat veriyor.

Müjdemi İsterim

Başrollerinde Ahmet Kural, Ecem Erkek ve İker Aksum gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Müjdemi İsterim, kendilerini bir anda bir cinayet davasının içinde bulan Bulut ve Müjde'nin hikayesini konu ediyor.

Barış Akarsu Merhaba

Başrolünde İsamil Ege Şaşmaz'ın bulunduğu Barış Akarsu Merhaba, 2007 yılında geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayata veda eden Barış Akarsu'nun hayat hikayesini konu ediyor.

Tim, Tim, Timsah

Tim, Tim, Timsah, New York'ta bir Viktorya evinde, Primm ailesiyle birlikte yaşayan Timsah Tim'in hikayesini konu ediyor.

The Menu

 Ralph Fiennes, Nicholas Hoult ve The Queens Gambit ile büyük başarı yakalayan Anya Taylor-Joy'un yer aldığı The Menu, uzak bir adada bulunan özel bir restorana giden genç bir çiftin hikayesini konu ediyor.

Sabırsızlık Zamanı

Sabırsızlık Zamanı, Diyarbakır'da yoksul bir mahallede yaşayan iki kardeşin hikayesine odaklanıyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.