Öğrenci Kariyeri Banner

17 Yaşındaki Türk Girişimcinin Geliştirdiği Mobil Uygulama, İOS İçin Kullanıma Sunuldu!

17 Yaşındaki Türk Girişimcinin Geliştirdiği Mobil Uygulama, İOS İçin Kullanıma Sunuldu!

17 yaşındaki Türk girişimci Cihan Alp Yürek tarafından geliştirilen ve 70 ülkede faaliyet gösteren mobil uygulama Getpad, iOS kullanıcılarının da beğenisine sunuldu.

50.000'den fazla içeriği bünyesinde bulunduran platform, kendi düşüncelerinizi ve makalelerinizi yazmanıza olanak tanımanın yanı sıra diğer insanların düşüncelerinizi okumanızı da sağlıyor.

Cihan Alp Yürek tarafından ortaya çıkarılan ve ‘Kendi fikrinin yazarı ol’ mottosuyla yoluna devam eden blog yayınlama uygulamasını Getpad de bunlardan birisi.

50 Binden Fazla Blog Düşünce ve Makaleye Ev Sahipliği Yapıyor

2020’de sektöre giriş yapan Getpad, 70 ülkede 50.000’den fazla blog, düşünce ve makaleye ev sahipliği yapıyor. Şimdi de kendi blog makalelerinizi veya düşüncelerinizi paylaşmanıza olanak tanımanın yanı sıra başkalarının düşüncelerine de ulaşmanızı sağlayan mobil uygulama için oldukça önemli bir gelişme daha yaşandı.

Hâlihazırda Google Play’de yer alan Getpad uygulaması, şimdi de İOS cihazlar için kullanıma sunuldu. 

Bunun yanı sıra iOS sürümü ile birlikte birkaç yeniliğinde uygulamaya geldiği aktarıldı. Edinilen bilgilere göre kullanıcıları etiketleme, hashtag özelliği gibi tamamına burdan ulaşabileceğiniz bazı yenilikler, yeni sürümle birlikte kullanıma sunuldu.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.