Öğrenci Kariyeri Banner

Bayramda Ne Yapsam Diye Düşünenlere: Bu Hafta Vizyona Giren Filmler!

Bayramda Ne Yapsam Diye Düşünenlere: Bu Hafta Vizyona Giren Filmler!

Vee beklenen bayram tatili geldi çattı. Önceden tatil planlarını yapanlar çoktan yollara çıktı bile. Henüz bir plan yapmayanlar ise tatili nasıl değerlendirsek, ne yapsak diye kara kara düşünüyor olabilir.

Bolca vaktimiz varken ve bu kadar güzel filmler hazır vizyona girmişken sinemaya gitmek gayet güzel bir aktivite olabilir diye düşündük ve bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik.

1- Kim Demiş Kötüyüz Diye?

Kim Demiş Kötüyüz Diye?, efsanevi soygunlara imza atan beş kötü adama odaklanıyor. Bu zamana kadar birçok soyguna imza atan Bay Wolf, Bay Snake, Bay Piranha, Bay Shark ve Bayan Tarantula, şimdi hayatlarının en zorlu işini yapmaya kalkışır.

2- Tam Kafadan Karavana

Mali sorunlarla başı dertte olan Şenol Başkan, kentsel dönüşüm nedeniyle espor kulübünü ve internet kafesini kaybeder.

Yaşananları oyuncularına çaktırmak istemeyen Şenol Başkan, geçen yılki büyük turnuvayı kazanan Zula'nın mobil versiyonunun çıkmasından yola çıkarak bir karavan alır ve takımına "mobil oyun konseptine" geçtiklerini söyler.

3- Yetenekli Bay Cage

Mali yönden sıkıntılı bir süreçten geçen Nicolas Cage, ekonomik durumunu düzeltmek için hayranı olan Meksikalı bir milyarderin doğum günün para karşılığında katılmayı kabul eder.

Ancak Cage’in doğum günü partisine gideceği milyarderin aynı zamanda uyuşturucu baronu olduğundan ve Meksika başkan adayının kızını kaçırdığından haberi yoktur.

4- İkiz

İkiz, oğluyla ilgili acı verici gerçeği çözmeye çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Rachel ve eşi Anthony, ikiz çocuklarından birinin hayatına mal olan trajik bir kaza sonrası kendilerini uzun süre toparlayamaz.

5- Aynasız Haluk

Komiser Haluk, karısı oğlunu da alıp kendisini terk ettikten sonra hayatla tüm bağını koparıp kendisini mesleğine adar. Takıntılı bir şekilde suçluları yakalamaya çalışan Haluk, bu süreçte kuralları hiçe sayar.

Bu durumdan dolayı Kemal, emniyette Aynasız olarak bilinir.

6- Zebun

Zebun, gördüğü halüsinasyonlarla hayatı kararan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Kenan, başarılı bir iş insanıdır.

Eşi Esma ve küçük kızı ile mutlu bir yaşam süren Kenan, gittiği bir iş gezisinden döndüğünde bir takım tuhaflıklara şahit olur. 

7- Yakaza: Zehirli Kabile

Yakaza: Zehirli Kabile, yaşadıkları köyde beklenmedik bir anda düzenleri bozulan bir ailenin yaşadıklarına odaklanıyor. Yıllar önce yaşanan bir olaydan doğan bir intikam ateşi, bir ailenin etrafını sarar. 

8- Annemin Zamanı

Yetmişli yaşlarda olan Zehra Ana, hayatının büyük bir kısmını köyde geçirmiş olan yaşlı bir kadındır. Ailesinin hepsinin şehre taşınması onun da köyünden ayrılmasına neden olur. 

9- Olga

Olga, başarılı bir jimnastikçi olan genç bir kızın hayatına odaklanıyor. Ülkesi Ukrayna'dan uzakta İsviçre'de yaşayan 15 yaşındaki Olga, yetenekli bir jimnastikçidir.

Ülkenin Ulusal Spor Merkezi'nde bir yer elde etmek için çalışan Olga, diğer tüm sporcular gibi Olimpiyatlarda altın madalyayı kazanmayı hedefler.

10- Zeko İçin

Zeko İçin, bir yarışmaya katılmak için ailesiyle macera dolu bir yolculuğa çıkan bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Zeko, sıradan bir aileye sahip olan bir çocuktur.

Onun hayatıi yanlışlıkla "ülkenin en zeki çocuğu" yarışmasına katılma şansı kazanmasıyla bambaşka bir hal alır. 

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.