Öğrenci Kariyeri Banner

16 Haziran İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

16 Haziran İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

16 Haziran itibarıyla vizyona giren birbirinden başarılı yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona giren filmler arasında, başarılı yönetmen Wes Anderson'un uzun zamandır merakla beklenen yeni filmi Asteroit Şehir de yer alıyor.

Flash

Bir bilim insanı olan Barry Allen, laboratuvarında çalıştığı sırada beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalır. Fırtınalı bir gecede düşen yıldırım, Allen'ın kimyasallarını, kendisini ve malzemelerini korkunç bir şekilde çarpar.

Joyland

Joyland, evin küçük oğlunun aşık olmasıyla hayatları değişen, ataerkil bir ailenin hikayesini konu ediyor.

Asteroit Şehir

Başarılı yönetmen Wes Anderson'un yeni filmi Asteroid Şehir'in başrollerinde Tom Hanks ve Scarlett Johansson yer alıyor. Asteroit Şehir, bilimsel amaçlı düzenlenen bir programda beklenmeyen olayların meydana gelmesiyle yaşananları konu ediyor.

Obsesyon

Obsesyon, sevdiği kadının kalbini kazanmaya çalışan obsesif bir adam hikayesini konu ediyor.

Hüddam 3: Lamia

Davut, yıllar önce hizmetkarı Lamia ile yanlış bir anlaşma yapmıştır ve bu anlaşmanın bozulması için kendi canına kıyar. Babasının ölümü ile yıkıma uğrayan Asaf, yaşananlar hakkında gerçeği öğrenmek ve bu laneti sonlandırmak için tıpkı babası Davut gibi Hüddam ilmine başvurur.

Benim Babam Bir Kahraman

Benim Babam Bir Kahraman, oğluna kalp yetmezliği teşhisi konmasıyla hayatı kararan bir babanın hikayesini konu ediyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.