Öğrenci Kariyeri Banner

13 Mayıs'ta Vizyona Giren Filmler!

13 Mayıs'ta Vizyona Giren Filmler!

13 Mayıs itibariyle vizyona giren birbirinden başarılı yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik...

Ejderham ve Ben

Dragon Rider, genç bir ejderha olan Firedrake’in, yetim bir çocukla birlikte Himalayalar’a yaptığı macera dolu yolculuğu konu ediyor.

Korku Takvimi

Korku Takvimi, hayallerini gerçekleştirdiğini düşünürken korkunç olaylarla karşı karşıya kalan genç bir kadının hayatına odaklanıyor.

Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu

Erdal ve Aleyna, şarhoşken bir kaza geçirir. Korkuya kapılan Erdal ve Aleyna arkdaşları Volkan ve Cansu ile birlikte kaçmaya karar verir.

Mefruh: Vahşeti Cin

Mefruh: Vahşeti Cin, paranormal olayları araştıran bir ekibin yaşadıklarını konu ediyor.

Tepki

Stephen King'in "Firestarter" romanından beyaz perdeye uyarlanan Tepki, sadece düşünce gücü ile ateşi kontrol edebilen küçük bir kızın hayatına odaklanıyor.

Kurtuluş Hattı

Atatürk'ün Nutuk'ta özellikle teşekkür etttiği telgraf memuru Hamdi Bey’in hayatından esinlenilen Kurtuluş Hattı, Milli Mücadele’nin seyrini değiştiren gizli haberleşme ağının hikayesini konu ediyor.

Allah Yazdıysa Bozsun

Allah Yazdıysa Bozsun, rüyasında arkadaşının nişanlısıyla evlendiğini gören genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

Vortex

Vortex, yaşlılık ve bunamadan mustarip sevgi dolu bir çiftin hayatının son günlerine odaklanıyor.

Gekijouban Jujutsu Kaisen 0

Gekijouban Jujutsu Kaisen 0, son derece güçlü bir Lanetli Ruh'un kontrolünü ele geçirdikten sonra onun gücünü kontrol etmek ve ona göz kulak olmasına yardımcı olmak için Jujutsu Büyücüleri tarafından Tokyo Prefectural Jujutsu Lisesi'ne gönderilen lise öğrencisi Yuto Okkotso’nun hikayesini konu ediyor.

Ağustos Böceği ve Karınca

Ağustos Böceği ve Karınca, ormanın içinde çiçeklerle ve diğer böceklerle birlikte mutlu mesut bir yaşam sürer. Karınca, çalışmayı çok severken onun tam zıttı olan Ağustos Böceği, gezip, eğlenip, hayaperest, tembel bir yaşam sürer.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.