Öğrenci Kariyeri Banner

Yurt Dışında Freelance İş Fırsatları

Yurt Dışında Freelance İş Fırsatları
Yurt dışında serbest çalışmak istiyorsan, aşağıdaki sitelere mutlaka göz atmalısın.

1- Upwork

Upwork'ün 1,5 milyonu aşkın müşterisi var. Hemen hemen tüm freelance çalışma alanlarında ilanların bulunduğu, kısa ve uzun vadeli projeler için çalışanların arandığı, uzman ya da tecrübesiz herkesin uygun iş bulabildiği bir platform.

https://www.upwork.com/

2- Toptal

Toptal, diğer platformlardan farklı olarak tecrübeli ya da spesifik alanlarda yetenekli kişilere hitap ediyor. Düşük ücretli ilanların hemen hemen hiç olmadığı Toptal, anlamlı teknolojik projelere ve yüksek gelirlere erişim sağlıyor.

https://www.toptal.com/

3- Freelancer

Freelancer'ın farkıysa rekabet ortamı yaratması. Açtığınız profille hizmet vereceğiniz alandaki yeteneklerinizi sergileyebilir ve oluşturduğunuz poryfolyoyla müşteri kitlenizi çekebilirsiniz.

https://www.freelancer.com/

4- Peopleperhour

Web projeleri için özelleştirilmiş bir platformdur. Tasarım, web geliştirme, seo uzmanlığı, yazılım, kod yazma gibi alanlar için bakmaya değer bir web site.

https://www.peopleperhour.com/

5- Freelance Writing Gigs

Yazım işleri için özelleştirilmiş bir platformdur. Yazarlık, editörlük, blog yazarlığı, metin yazarlığı, yayıncı ya da buna benzer her türlü meslek için geniş bir iş arama ağıdır.

https://www.freelancewritinggigs.com/

6- 99designs

Yalnızca tasarımcılara özel bir iş arama platformudur. Serbest tasarımcılar, yeteneklerini sergileyerek rekabetçi bir ortamda müşteri kazanmaya çalışır ve işleriyle ilgili geri bildirim almaları sağlanır.

https://99designs.com/

7- Guru

Guru, kullanıcılarına günlük olarak iş eşleştirme özelliği sunarak herhangi iyi bir iş fırsatının kaçırılmamasını sağlar.

https://www.guru.com/

8- College Recruiter

Adından da anlaşılacağı üzere üniversite öğrencileri ya da freelance iş arayan yeni mezunlar için yarı zamanlı çalışma fırsatları sunar.

https://www.collegerecruiter.com/

 

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.