Öğrenci Kariyeri Banner

YouTube'a Netflix Benzeri Özellik Geliyor!

YouTube'a Netflix Benzeri Özellik Geliyor!

YouTube, akıllı TV uygulaması için açılış animasyonu ve ses özelliğini kullanıcıların beğenisine sundu. Bu özellik ile YouTube, Netflix ve diğer yayın platformları gibi açılış sesi ve animasyona sahip oldu.

Dünyanın en popüler video platformu YouTube, televizyonlar için açılış animasyonu ve ses özelliğini devreye soktu. Uygulama şu anki haliyle Netflix ile karşılaştırılmaya başlandı. Yeni özelliğin yakın zamanda akıllı TV'nin yanı sıra telefon ve tabletlere de gelmesi bekleniyor.

Yakında Tüm Cihazlara Gelecek!


Dünyanın en popüler video platformu olan YouTube, akıllı TV için dikkat çeken bir yenilikle kullanıcıların karşısına çıktı. Kullanıcılar artık televizyon üzerinden YouTube'u açtığında animasyon ve açılış sesi ile karşılaşacak.

Şirketin yaptığı açıklamada canlı, ilgi çekici ve kolayca tanınabilir bir çalışma yapıldığı belirtiliyor. İnsan, bağlantı, etkileyici ve hikaye odaklı terimlerin tümünü kapsayan bir çalışma başlatan platform, birkaç deneme sonucunda kararını verdi ve özelliği doğrudan kullanıma sundu.

Özenle hazırlanan açılış sesi ve ekranın tüm cihazlara geleceği bilgisi de ekleniyor. 

Yeni özellik şu şekilde görünüyor:

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.