Öğrenci Kariyeri Banner

Yıldız Teknik Üniversitesi Jeoenformatik Kulübü Harita Mühendisliğinde Lazer Tarayıcı Teknolojisi Online Söyleşisi 28 Kasım'da!

Yıldız Teknik Üniversitesi Jeoenformatik Kulübü Harita Mühendisliğinde Lazer Tarayıcı Teknolojisi Online Söyleşisi 28 Kasım'da!

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) bünyesinde çalışmalar yapan Jeoenformatik Kulübü’nün Harita Mühendisliğinde Lazer Tarayıcı Teknolojisi konusuyla gerçekleştireceği etkinlik 28 Kasım’da!

Covid-19 sebebiyle bahar dönemi eğitimini online bir şekilde tamamlamış üniversitemiz güz dönemini de online bir şekilde sürdürmektedir. Okulların ne zaman açılacağı bilinmemekle beraber tıpkı üniversitemiz gibi Jeoenformatik Kulübümüz de faaliyetlerini online olarak devam ettirmektedir. Jeoenformatik Kulübü Söyleşisi Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Harita Mühendisliği bölümünde aktif olarak etkinliklerini yürütmekte olan Jeoenformatik Kulübü yeni bir etkinlikle geliyor. Harita Mühendisliğinde Lazer Tarayıcı Teknolojisi adıyla Bora SAYIN'ın konuşmacı olarak katılacağı bir söyleşi organize ediyor. Jeoenformatik Kulübü Online Söyleşi Etkinliği 28 Kasım 2020 saat 18:00-19:30 saatleri arasında tek oturum olarak gerçekleştirilecektir.

 

Katılım Formu


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.