Öğrenci Kariyeri Banner

Yeni Transformers Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

Yeni Transformers Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

Yeni Transformers filmi, Transformers: Rise of the Beasts'ten ilk tanıtım fragmanı ve poster yayınlandı. Beast Wars serisinden uyarlanacak yapımın, 9 Haziran 2023'te vizyona gireceği duyuruldu.

Dünyanın en büyük film serilerinden biri olan Transformers’ın en yeni filmi olacak Transformers: Rise of the Beasts, hayranlar tarafından büyük heyecanla bekleniyordu.

En son beş yıl önce beyaz perdede gördüğümüz Transformers serisinin en yeni filmi olacak Transformers: Rise of the Beasts’in ilk tanıtım fragmanı ile dikkatleri çekmeyi başardı. 2 dakika 15 saniyelik video, yeni filmde bizi nelerin beklediğine bir bakış atmamızı sağladı.

Aksiyon Dolu Bir Fragman!

  

Yeni Transformers filmi, 9 Haziran 2023’te vizyona girecek. 90’larda yayınlanan popüler animasyon dizisi Beast Wars’tan uyarlanan yapım, Michael Bay filmlerinin öncesinde geçecek. Filmde, Autuobot’lar, Decepticonlar, Maximal’lar, Predacon’lar ve hatta Terrorcon’lar bile görülebilecek.

Serinin hayranlarını coşturacak sahnelerin yer aldığı bir filmin geleceğini gösteren aksiyon dolu fragman, Optimus Primal gibi yeni karakterlere kısa da olsa bir bakış atmamızı sağlarken Optimus Prime ve Bumblebee gibi tanıdık yüzleri de bizlere gösteriyor. 

Transformers: Rise of the Beasts’in İlk Posteri!

Yeni bir üçlemenin ilk filmi olacak yapımın yönetmen koltuğunda Steven Caple Jr. yer alıyor. Başrollerde ise Anthony Ramos ve Dominique Fishback yer alıyor. Peter Cullen da ikonik sesiyle Optimus Prime’a hayat vermeye devam ediyor.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.