Öğrenci Kariyeri Banner

Yemeksepeti'ne Ücretli Abonelik Sistemi Geliyor!

Yemeksepeti'ne Ücretli Abonelik Sistemi Geliyor!

En çok kullanılan uygulamalardan biri olan Yemeksepeti, bu kez kendi abonelik paketiyle gündemde. Yemeksepeti+ ismiyle çıkacağı açıklanan abonelik paketi hakkında bazı ayrıntılar paylaşıldı

Yakın zamanda drone ve jet ski yardımıyla teslimat hizmetini genişleten Yemeksepeti, bugün bir ücretli abonelik modelini kullanıcılarına sunmaya başlayacağı iddia edildi. Paylaşılan ayrıntılara göre abonelik paketi, bu yılın son çeyreğinde sadece belirli kullanıcılar ile test edilecek.

Paket, testin ardından 2023 yılı içinde tüm Yemeksepeti kullanıcılarına açık olacak. Yemeksepeti abonelik paketinin fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Özel İndirimler ve Avantajlar Sunacak!

Yemeksepeti’nin ücretli aboneliği Yemeksepeti+, abonelere verecekleri yemek siparişlerinde özel indirimler ve Yemeksepeti Market ve Mahalle platformlarında ücretsiz gönderim gibi imkânlar sağlayacak. Bununla birlikte abonelikle birlikte sunulacak ayrıcalıklar, farklı markalarla yapılacak iş birlikleri de olacak. 

2001 yılından bu yana ülkemizde faaliyet gösteren Yemeksepeti, 2022 yılının başında yaptığı arayüz değişikliğiyle pek çok şikâyete maruz kalmıştı. Daha önce büyük bir siber saldırı skandalıyla da gündemden düşmeyen platform,  sık sık yaşanan sorunlarla gündeme geliyor.

 

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.