Öğrenci Kariyeri Banner

Yemeksepeti'nde Çalışmak İsteyenler Buraya!

Yemeksepeti'nde Çalışmak İsteyenler Buraya!

Ülkemizin nitelikli yazılımcı ihtiyacını ortadan kaldırırken bir yandan da istihdam sağlamayı hedefleyen sosyal girişimi Kodluyoruz'dan güzel haberler var! 

Yazılım kariyerine ilk adımları Kodluyoruz & Yemeksepeti - IEEE Türkiye Talent Bootcamp ile birlikte atabilirsin!

Yemeksepeti'nde çalışmayı hayal edenlere duyurulur! Türkiye Talent Bootcamp'e katıl, 8 hafta eğitim al ve beraber proje geliştir, bootcamp sonunda hayalindeki işe adım atma şansı yakala!

Bu bootcamp; Yemeksepeti ekibine katılmak isteyen üniversite son sınıf ya da yeni mezun, iş arayışında olan kişiler içindir. Her gün öğrenmek, gelişmek istiyorsan, sonuç odaklıysan ve ekip çalışmasını seviyorsan bootcamp boyunca potansiyelini göstererek Yemeksepeti ekibine dahil olabilirsin. 

 80 saatlik bootcamp'e devam ederim, yazılım alanında kariyer hedefim var, 23 Ocak 2021 - 14 Mart 2021 tarihleri arasında Cumartesi-Pazar günleri, günde 5 saatten gerçekleşecek derslere severek katılım sağlarım diyorsan buradan programın detaylarına ulaşabilir ve başvurunu yapabilirsin! Son başvuru tarihi 4 Ocak olduğundan elini çabuk tut!

 Bu bootcamp dışında da Kodluyoruz, 2021 yılında online ve tamamen ücretsiz yazılım bootcamp'lerine devam ediyor! Yazılım alanına sağlam bir başlangıç yapmak istiyorsan bootcamp'lere başvurabilirsin. Yakın zamanda açılacak bootcamp'ler ise şöyle:

 

- Vivense PHP Talent Bootcamp

- Path PHP Symfony Bootcamp

- Atölye15 İzmir JavaScript Bootcamp

 

 Yukarıda sana uygun bir bootcamp bulamadıysan üzülme! İlgini çeken bir bootcamp açıldığında haberdar olabilmek için buradan ön başvuru yapabilirsin. Herhangi bir bölüm, okul sınırı olmadığının da altını çiziyor, her bootcamp’in son başvuru tarihinin farklı olduğunu hatırlatarak bol şans diliyorum!

 

Not: Bootcamp “Acemi Birliği” anlamı taşıyan, disiplinli ve yoğun bir nevi kurs sayılabilir. Bir bootcamp’in kurstan farkı daha kısa sürede, yüksek verimliliğe sahip eğitim vermesidir.


Yağmur  Aydemir

Content Writer

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.