Öğrenci Kariyeri Banner

Yemeksepeti, İlk Drone'lu Teslimatını Gerçekleştirdi!

Yemeksepeti, İlk Drone'lu Teslimatını Gerçekleştirdi!

Yemeksepeti, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, ilk kez drone ile teslimat yaptı. Pilot proje kapsamında gerçekleştirilen teslimat Teknokurgu iş birliğinde gerçekleştirildi ve süreç boyunca herhangi bir soruna rastlanmadı.

Türkiye'nin en popüler yemek sipariş platformu Yemeksepeti, yenilikçi işler yapmaya devam ediyor. Bir süre önce Marmaris'te jet ski ile teslimat yapmaya başlayan Yemeksepeti, şimdi de ilk drone'lu teslimatını gerçekleştirmiş oldu.

Vinç Sistemi İle İndirildi!

Yemeksepeti'nin drone'lu teslimatı, İstanbul Bebek'te yapıldı. Bir müşterinin tekneye verdiği sipariş, yük taşımak için geliştirilmiş bir drone aracılığıyla teslim edildi. Drone'da bulunan vinç sistemi sayesinde sipariş tekneye kolayca indirildi.

Yemeksepeti'nin drone'lu teslimatı, profesyonel drone hizmeti veren Teknokurgu iş birliğinde yapıldı. Teslimat sırasında hiçbir sorun yaşanmaması, drone'lu teslimat hizmetinin yaygınlaşacağının açık bir göstergesi niteliğinde.

Öğrenilen bilgilere göre Yemeksepeti'nin drone'lu teslimat seçeneği, şu an için pilot proje kapsamında bulunuyor. Ancak bu durumun ilerleyen dönemlerde değişeceği ve hizmetin yaygınlaşacağı düşünülüyor.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.