Öğrenci Kariyeri Banner

Yazın İstanbul'da Ne Yapalım?

Yazın İstanbul'da Ne Yapalım?
Vizesiyle finaliyle bir okul hayatımız daha geçti. Bayramdı, bütlerdi derken belki de birçoğumuzun tatili yeni başlıyor olabilir. Şimdi yükseltemediğimiz ortalamamızı, geçemediğimiz derslerimizi bir kenara bırakıp kendimiz için bir şeyler yapma vakti. Hem tatile yeni başlayacak olanlar hem de çoktan başlamış olanlar için çoğunluğu ücretsiz olan tadına doyamayacağınız İstanbul etkinlikleri paylaşıyoruz.

2018 Dünya Kupası Gösterimleri



Rusya’nın ev sahipliğinde 21. kez düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası heyecanı Zorlu PSM Amfi’de izleniyor. 18 Haziran'da başlamış olan ve 15 Temmuz'a kadar sürecek olan bu heyecanı açık havada ve dev erkanda izlemeye ne dersin? Maç takvimine ve detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Yayınların sınırlı kapasitede olduğunu unutmayın!

Royal Opera House Gösterimleri: Kuğu Gölü (Swan Lake)

1
09 Temmuz saat 20:00'de  Zorlu PSM Amfi'de gösterilecek olan Swan Lake, şu anda balenin en sevilen eserlerinden biri olmasına rağmen, 1877 yılında ilk sahnelendiğinde çok ilgi görmemiştir. Marius Petipa ve Lev Ivanov'un 1895 yapımı sayesinde, Swan Lake yalnızca bale tarihinin değil çok daha geniş bir alana yayılan popüler kültürün vazgeçilmez bir parçası haline geldi. 3 saat sürecek ve 2 ara ile gösterilecek etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Not: Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

Parklarda Caz

22

Festivalin en sevilen, yeşille cazı bir araya getiren etkinliği, bu yıl 7 Temmuz'da Beylikdüzü Yaşam Vadisi Parkı'nda, 8 Temmuz'da ise Fenerbahçe Parkı'nda gerçekleşecek. Genç Caz gruplarının performanslarından sonra sahneyi devralacak Hollandalı grup Koffie ise, afropunk ritimleriyle çimlerde yayılan herkesi ayağa kaldıracak. İlhamını Fela Kuti, James Brown, Red Hot Chili Peppers, Miles Davis, The Roots gibi büyüklerinden alan ekip, Caz etkinliğinin kapanışını üstlenecek. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Henüz detayları açıklanmayan etkinlikleri aşağıdan takip edebilirsiniz.


Kadiköy Waffle Festivali


İstanbul Uçurtma Festivali


Karaköy Kahve Festivali


Bunların yanı sıra İstanbul'da olduğunuz halde daha önce gezmediğiniz yerleri keşfetmek; 20 TL'ye alabileceğiniz müzekart ile gitmediğiniz müzelere gitmek (bazıları tekrar tekrar gidilmeyi hak ediyor);  İstanbul'un uzak köşelerindeki yeşil alanlarda doğa ile buluşmak; Adalar'a gidip dondurma yemek ve yakında öncelikle Kınalıada'da başlayacak olan elektrikli araçlara İstanbul Kart ile binip gezmek yapabileceklerinizden sadece birkaçı.


Özel İçerik: Sena Çaprazlı


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.