Öğrenci Kariyeri Banner

Yaratıcı Girişimler için Atölye Çalışması

Yaratıcı Girişimler için Atölye Çalışması
Yaratıcı Girişimcilik Atölyesi 590x332


Yaratıcı Girişimler için Atölye Çalışması: Başvuru Çağrısı


British Council ve Nesta, İzmir Kalkınma Ajansı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası ile işbirliği içerisinde, 20 ile 23 Şubat 2014 tarihleri arasında İzmir’de, yaratıcı girişimcilere yönelik dört günlük bir atölye çalışması düzenliyor. 

Yaratıcı bir fikriniz var ve bu fikir ile ne yapacağınızı bilmiyor musunuz?

Kontrolün, fikrin üreticisinde, yani SİZDE olacağı bu atölye çalışmasında, iş kurmada ve sürekliliğini sağlamada karşılaşılan zorluk ve sorunların aşılmasını sağlayacak pratik araç ve teknikler sunulacak.

Bu süreçte, temel değerlerinizi tam anlamıyla yansıtacak yaratıcı iş girişiminizi başlatmayı, geliştirmeyi ve sürdürmeyi sağlayacak vizyonu, netliği ve hevesi geliştirme şansı bulacaksınız.

Dört gün sürecek programın sonunda, hem girişim fikrinizi ilerletecek güveni ve sürdürülebilirliğini sağlayacak araçları; hem de işletme planınızı, pazarlama stratejinizi ve mali planınızı geliştirmek için gerekli bilgileri edinmiş olacaksınız.

Eğitmen ile tanışın: Alison Grade (http://creativeconomy.britishcouncil.org/people/alison-grade/)

Katılım şartları:

  • Yaratıcı bir fikri\ürünü\hizmeti olan, ancak henüz bir iş kurmamış yaratıcı girişimciler:

  • 18 aydan daha kısa bir süredir ticaretle uğraşıyor olmak,

  • Yaratıcılık gerektiren sektörlerde çalışmak (film, müzik, tasarım, moda, el sanatları, sanat galeriler, fotoğrafçılık, mimarlık, yayıncılık, sahne sanatları, vs.),

  • Türkiye’de ikamet ediyor ve çalışıyor olmak.


Katılmak için başvuru formunu doldurup 7 Şubat 2014 tarihine kadar e-posta ile arts.info@britishcouncil.org.tr   adresine yollayın. Başvurusu kabul edilen adaylar 13 Şubat 2014 tarihinde duyurulacaktır.

Önemli notlar:

  • Katılımcı kontenjanı 30 kişi ile sınırlıdır.

  • Atölye çalışmasında simültane çeviri yapılacaktır.

  • Katılımcıların seyahat masrafları tarafımızca karşılanmayacaktır.



- See more at: http://www.britishcouncil.org.tr/turkiyedeki-calismalarimiz/sanat/yaratici-girisimler-atolye-calismasi#sthash.eAbGHwnw.dpuf

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.