Öğrenci Kariyeri Banner

X'in Algoritması Değişiyor!

X'in Algoritması Değişiyor!

Elon Musk'ın yaptığı açıklmaya göre; X'in algoritması değişiyor. Aktarılan bilgiye göre; göndriler ve hesaplar, kullanıcıların, arkadaş ve takipçi ağı dışındakileride kapsayacak.  

Algoritmanın değişmeiyle daha az takipçili hesaplar öne çıkacak. Şuan da uygulamanın ''Sana Özel'' kısmında, takip edilenler dışında popüler ve etkilişimi yüksek olan gönderiler çıkıyor.

Az Takipçili Hesaplar Öne Çıkacak. 

Musk'ın açıklamasına göre yapılan değişiklik, kullanıcıların ilgisini çekebilecek fakat henüz keşfedilmemiş kullanıcıları tanıtmaya çalışacak. 

Son dönemde uzun formatlı içerik üreticilerine destek sağlayan X platformu, premium kullanıcılarına 25 bin karakter sınırı getirdi. Aynı zamanda, 2 saatlik videoların da yayınlanmasına olanak tanıyan bu platform, gelir paylaşımı programı aracılığıyla içerik üreticilerine yaklaşık 20 milyon dolar ödeme gerçekleştirdi. Yeni eklenen video ve sesli arama özellikleriyle birlikte, şirket içerik üreticilerinin takipçileriyle daha etkileşimli bir ilişki kurmalarını amaçlıyor.

 

Kaynak

 


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.