Öğrenci Kariyeri Banner

WIESUMMİT'22 Zirvesi 29 Nisan'da Başlıyor!

WIESUMMİT'22 Zirvesi 29 Nisan'da Başlıyor!

WIESUMMIT’22 zirvesi 29-30 Nisan 2022 tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi’nde gerçekleşecek.

Yeditepe WIE ve TRSB WIE işbirliği ile gerçekleşecek olan, birbirinden değerli konuşmacıların katılacağı, paralel oturumlar ve tabii ki sizlerin de katılımıyla daha da keyifli hale gelecek etkinliğe hepinizi bekliyoruz

IEEE dünyanın bilim, teknoloji ve duyarlılık alanında faaliyet gösteren en büyük organizasyonlardan biri olup alt kollarından biri olan IEEE Women in Engineering, kısaca WIE, gerek mühendislik ve bilim alanlarında gerekse sosyal hayatta kadın ve erkek eşitliğine dikkat çeken en büyük uluslararası örgütlerden biridir.

IEEE TRSB WIE ve Yeditepe WIE işbirliği ile kadın haklarında farkındalık ve eşitlik üzerinde durulacak, aynı zamanda teknik ve paralel oturumlar düzenlenecek.

WIESUMMIT zirvesinde, her konuşmacının kendi yetkinlik alanına göre bir temada konuşacağı ve bu kapsamda alanında uzman kişilerle buluşulacak, bilgi ve mesleki tecrübeleri ile zenginleşecek olan etkinlik, öğrenmeye istekli ve kendini geliştirmeye çalışan siz değerli katılımcılardan oluşmaktadır. 


Zirveye katılım ücretsiz ve sertifikalıdır.

Kayıt yaptırmak için aşağıdaki butona tıklayarak formu doldurmanız yeterli olacaktır.

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.