Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp Web'de Artık Görüntülü ve Sesli Arama Yapılabilecek!

WhatsApp Web'de Artık Görüntülü ve Sesli Arama Yapılabilecek!

WhatsApp web kullanmayı sevenler için sevindirecek bir haberi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Hayatımızın büyük bir kısmına dahil olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı telefondan kullanabildiğimiz gibi biliyorsunuz ki bilgisayar üzerinden de ister uygulamasını indirerek ister tarayıcıdan açarak kullanabiliyoruz. Tabii ki telefonda kullandığımız kadar kapsamlı özelliklere web sürümünde erişemiyoruz. Mesela sohbet ettiğimiz kişiyi görüntülü veya sesli arama özelliği maalesef web üzerinden kullanılmıyor. Fakat son çıkan haberlere göre WhatsApp web'e de görüntülü ve sesli arama özelliği gelecek. 

WhatsApp Web'e Görüntülü ve Sesli Arama Özelliği Geliyor

Telefon uygulamasına sürekli yenilikler getiren WhatsApp, web sürümünü de bu yeniliklerden mahrum bırakmadı ve bilgisayar üzerinden görüntülü aramayla sesli arama yapabilmemize imkan sağlayacak özellikler geliştirdi.

WhatsApp, web sürümünü yakın zamanda 2.2043.7 sürümüne yükseltti ve bunu çoğu kişi fark etmedi. Bu yeniliği fark eden WA Beta Info sitesi, web sürümüne yeni gelen özellikler arasında görüntülü ve sesli arama özelliklerinin olduğunu duyurdu.

 

WhatsApp web sürümünün bu yepyeni özelliği maalesef henüz aktif değil fakat çok yakın zamanda kullanıcıların kullanımına açılması bekleniyor. Fazlasıyla işimize yarayacak olan bu özelliği sabırsızlıkla bekliyoruz.

Özgün İçerik


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.