Öğrenci Kariyeri Banner

Sabancı Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü Şahin Boydaş İle Bir Araya Geliyor!

Sabancı Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü Şahin Boydaş İle Bir Araya Geliyor!

Sabancı Genç Girişimciler Kulübü iftiharla sunar!🌟


Sektörün ve girişimcilik dünyasının gözükmeyen taraflarına çıkılacak bu yolculukta konuk Şahin Boydaş öğrencilere kendi tecrübelerinden yola çıkarak yaptığı tercihleri, hataları ve verdiği kritik kararları anlatarak ışık tutacak. Farklı ekonomi ve kültür havzalarında, startuplara olan talep ve ihtiyacın oldukça değişkenlik gösterdiği ekosistemlerin de avantaj ve dezavantajlarının irdeleneceği bu etkinlikte başarıya giden yolun hangi adımları barındırdığı sorgulanacak.

8 startup ile toplam 5 milyon dolardan fazla yatırım almış olan Şahin Bey, şu anda CEO olarak görev aldığı uzaktan çalışmaya yönelik şirketlere İK çözümleri getiren RemoteTeam’in de kurucusu. Daha önce Webrazzi Summit, eGirişim gibi mecralara konuk olmuş Şahin Boydaş şimdi Sabancı GGK ile öğrencilerle buluşuyor! Üstelik katılımcılardan 2 kişiye de sınıf/bölüm ayrımı gözetmeksizin RemoteTeam’de part time çalışma imkanı sunuluyor! 


🍿Buradaki linkten ücretsiz biletinizi alıp webinar'a üye olmayı unutmayın. Bilete kaydolduğunuzda zoom linki mailinize iletilecektir.


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.