Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'ın Yeni Özellikleri Açıklandı!

WhatsApp'ın Yeni Özellikleri Açıklandı!

WhatsApp, birden fazla grubu tek çatı altına toplamanızı sağlayacak 'Topluluklar' özelliğini kulanıma sundu. Ayrıca 1.024 kişilik gruplar ve sohbet içi anket gibi bazı yeni özellikler de yayınlandı.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, birkaç ay önce "Topluluklar" isimli yeni bir özelliği ile gündem olmuştu. Uygulamanın Android beta sürümünde keşfedilen özellik, temelinde grupların bir çatı altında toplanmasını sağlıyordu. Resmi bir açıklama paylaşan WhatsApp, Topluluklar özelliğinin tüm kullanıcılara sunulduğunu duyurdu.

32 Kişilik Görüntülü Arama Yapılabilecek

WhatsApp'ın kullanıma sunulan Topluluklar özelliği, kullanıcıların daha derli toplu bir deneyim yaşamalarına olanak sunacak. Bu özellik sayesinde önceden oluşturulmuş birbiriyle ilgili gruplar, tek bir çatı altında toplanabilecek ve kullanıcılar, bir Topluluk altında yer alan tüm gruplara kolaylıkla ulaşabilecekler.

Aslında WhatsApp'ın Topluluklar özelliği, bir süredir dağıtım aşamasındaydı. Bugünkü açıklama ile de resmiyet kazandı. Şirkete göre bir süre boyunca devam edecek dağıtım sürecinin ardından tüm kullanıcılar, Topluluklar özelliğinden diledikleri gibi faydalanabilecekler.

WhatsApp'ın bugünkü açıklaması Topluluklar özelliğinden ibaret olmayacak. Kullanıcılar artık, 1.024 kişilik WhatsApp grupları kurabilecekler. Ayrıca 32 kişilik görüntülü arama özelliği ve sohbet içi anket özelliği de yayınlandı. Böylelikle kullanıcılar, 32 kişinin katıldığı görüntülü görüşmelere dahil olabilecekler ve ister gruplarda isterlerse sohbetlerinde anketler yapabilecekler.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.