Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp Heyecanla Beklenen Mesaj Özelliğini Duyurdu!

WhatsApp Heyecanla Beklenen Mesaj Özelliğini Duyurdu!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yaklaşık bir ay kadar önce "sabitlenmiş mesaj" isimli yeni bir özellik ile karşımıza çıkmıştı. Henüz geliştirme aşamasında olan bu yeni özellik, en basit anlatımı ile önemli görülen bir mesajın sohbetin üst kısmına yerleştirilmesini içeriyordu.

Telegram'a Benzer Özellik!

WABetaInfo tarafından yapılan incelemeler sonucunda, sabitlenmiş mesaj özelliğinden ilk ekran görüntüsü geldi. Bu ekran görüntüsü, WhatsApp'ın sabitlenmiş mesaj özelliğinin tıpkı Telegram'da olduğu gibi sohbet sayfasının en üst kısmında yer alacağını gösteriyor. Kullanıcılar, sohbet sayfasında görecekleri raptiye simgesine dokunarak, sohbette sabitlenmiş olan mesajlara anında ulaşabilecekler.

WhatsApp'ın Android beta sürümünde ortaya çıkan bilgiler oldukça sınırlı. Ancak geleceğe yönelik bir tahminde bulunmak gerekirse, özelliğin sadece görünüş açısından değil, çalışma mantığı açısından da Telegram'a benzeyeceği düşünülüyor.

Yani birden çok mesajın sabitlenmesi durumunda raptiye simgesine dokunan kullanıcı, muhtemelen o sohbet veya grupta sahiplenmiş olan tüm mesajları görebilecek. WhatsApp henüz sabitlenmiş özelliği ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak bu durumun da yakın bir gelecekte değişeceği düşünülüyor.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.