Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'a 5 Yeni Özellik Birden Geldi!

WhatsApp'a 5 Yeni Özellik Birden Geldi!

WhatsApp'ın iOS uygulaması için yeni güncelleme bugün yayınlandı. Güncelleme ile birlikte gelen yeniliklerden birisi de mesaj silmek için belirlenen sürenin artırılması oldu.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bugün iOS kullanıcıları için yeni bir güncelleme paylaştı. iOS kullanıcıları, yeni güncellemeyle birlikte bazı köklü değişikliklerin yanı sıra WhatsApp deneyimini iyileştirecek yeniliklerle buluştu.

22.19.75 sürüm numarasıyla App Store üzerinden erişilebilir olan güncellemeyle gelen en önemli özellik, mesaj silme süresinin 2 gün ve üzerine çıkarılması. Kullanıcılar, silmek istedikleri mesajları gönderdikten sonraki 2 gün içerisinde silebilecekler.

İşte WhatsApp’ın iOS güncellemesiyle birlikte açıklanan yenilikler:

  • Artık sohbetlerinizi "okunmamış" filtresiyle sıralayabilirsiniz
  • Mesajları artık 2 günden fazla herkes için silebileceksiniz
  • Grup katılımcı limiti 512'ye yükseltildi
  • Maksimum dosya boyutu sınırı 2 GB'a yükseltildi
  • Artık "benim için sil" işlemini birkaç saniye içinde geri alabilirsiniz.

WhatsApp’ta yeni güncellemeyle birlikte gönderdiğiniz mesajları yanlışlıkla kendinizden sildiğinizde, bu silme işlemini, mesajı sildikten birkaç saniye sonrasına kadar geri alabileceksiniz. Bunun için sildiğiniz mesajın yanında ‘Geri Al’ butonu şeklinde bir tuş belirecek.

 

 

Kaynak

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.