Öğrenci Kariyeri Banner

Uzay Çağına Yolculuk Başlıyor!

Uzay Çağına Yolculuk Başlıyor!

Kemerlerinizi Bağlayın ! Uzay Çağına Yolculuk Başlıyor !

Bu etkinliğimizde, insanlığın en büyük hayallerinden birisi olan “Uzay‘da Yaşamı” ele alacağız. Astronotların yaşamsal faaliyetlerinin uzayda nasıl gerçekleştiğini ve gelecekte uzayda kurulabilecek yaşam ortamını alanında uzman hocalarımızla ele alacağız.

Uzay Çağına Yolculuk etkinliğimiz 28 Şubat 2021 tarihinde , 19.00 – 21.00 saatleri arasında online olarak gerçekleşecektir. 2 oturum şeklinde gerçekleşecek olan etkinliğimiz 40 dakika sunum 10 dakika soru cevap şeklinde, moderatör eşliğinde gerçekleşecektir.

Oturum içerikleri şu şekildedir :

1. Oturum Saat 19.00 : “Uzayda Yaşam Ve Sağlık“

2. Oturum Saat 20.00 : “Gelecek Uzayda”

1. Oturum’ da, Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Görevlisi Mücahit Muslu bizlerle beraber olacak. Bu oturumda astronotların uzayda beslenmesi, barınması gibi insansal faaliyetlerini nasıl gerçekleştirdiklerini ele alacağız. 

2. Oturum’ da , İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi, Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Hasan Hüseyin Esenoğlu bizlerle beraber olacak. Bu oturumda uzayda yapılan keşifler, gelecekte kurulabilecek uzay yaşam ortamı gibi konuları ele alacağız.

Uzay Çağına Yolculuk etkinliğinde yerini ayırtmak için aşağıdaki formu doldurmalısın ! Etkinlik öncesi, etkinliğin yapılacağı platformun linki mail adreslerinize yollanacaktır. Maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın ! 

Kayıt Formu

Ayrıca etkinlik ile alakalı tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Dilerseniz Telegram Kanalımıza da katılabilirsiniz.

Telegram 

Instagram

Linkedin

 


Yağız Çakmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yağız Çakmak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.