Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencilerinden Geri Dönüşüm Projesi

Üniversite Öğrencilerinden Geri Dönüşüm Projesi
Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu (İMYO) Pazarlama Programı Bölümü öğrencileri, vatandaşlara geri dönüşüm konusunda broşür dağıttı.
İnegöl Belediyesi'nin de desteğiyle öğrenciler broşür dağıtarak, halkı geri dönüşüm konusunda da bilgilendirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, “Geri dönüşüm konusunda şimdiye kadar bir çok çalışma yaptık. İnegöl Meslek Yüksekokulu da işbirliği yaptığımız kurumlarımızdan birisi. Geçen ay projenin ilk ayağında Er-Ka firmasına gitmiştik. Öğrenciler palette ayrıştırmayla ilgili hem bilgi aldı, hem pratik yaptı. Daha sonra geri dönüşümle alakalı eğitim aldılar. bugün ise öğrenciler halkı bilgilendiriyor. 5 öğrenci, yoldan geçen vatandaşlarımıza broşür dağıttı. Ayrıca kendi okullarında arkadaşlarına geri dönüşümle alakalı seminerler verecekler. Halkımızın da bu çalışmadan ziyadesiyle istifade edeceğini ümit ediyorum” dedi.

Kaynak: IHA

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.