Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencileri Sochi 2014 Kış Olimpiyatları'nda Görev Yapacak.

Üniversite Öğrencileri Sochi 2014 Kış Olimpiyatları'nda Görev Yapacak.
universite_ogrencileri_sochi_2014_kis_olimpiyatlarinda_gorev_yapacak_h106774
Türkiye'de eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencileri Sochi 2014 Kış Olimpiyatları'nda görev yapacak. Özyeğin Üniversitesi Otel Yöneticiliği ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri ögrencileri, Sochi Kış Olimpiyatları organizasyonunda...


Türkiye'de eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencileri Sochi 2014 Kış Olimpiyatları'nda görev yapacak. Özyeğin Üniversitesi Otel Yöneticiliği ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri ögrencileri, Sochi Kış Olimpiyatları organizasyonunda görev alıyor.

7-23 Şubat 2014 tarihleri arasında Rusya'nın Sochi şehrinde düzenlenecek olan Kış Olimpiyatları’nda çalışmak için gerekli kriterleri sağlayarak seçilen 11 Özyeğin Üniversitesi öğrencisi görevlerine başlamak üzere yola çıktı. Olimpiyat organizasyon komitesinin Türkiye’den sadece Özyeğin Üniversitesi öğrencilerine sunduğu imkân sonucu Sochi’ye gidecek öğrenciler, Ocak ve Şubat aylarında olimpiyatlarda görev yapacak.

Yazının tamamı için tıklayınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.