Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencileri; 'En Güvenilir Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı Şirketi Orbis' Dedi!

Üniversite Öğrencileri; 'En Güvenilir Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı Şirketi Orbis' Dedi!

Orbis Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı, üniversite öğrencileri tarafından en güvenilir yurt dışı eğitim şirketi seçildi.

ÖğrenciKariyeri tarafından gerçekleştirilen 'En Güvenilir Yurt Dışı Eğitim Şirketleri' araştırması sonuçlarına göre; Orbis Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı, öğrenciler tarafından büyük farkla en güvenilir yurt dışı eğitim danışmanlık şirketi seçildi.

Öğrenciler 'Orbis' Dedi!

Toplamda 21 üniversiteden 118.562 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmada, katılımcılara 'Size en çok güven veren yurt dığı eğitim firması hangisi?' sorusu yöneltildi. Öğrencilerin yaklaşık yüzde 14'lük bir kısmı, daha önce yurt dışı eğitim danışmanlık eğitimi almadıklarını dile getirirken, çevrelerinden en çok duydukları danışmanlık firmasının Orbis olduğunu belirtti.

Araştırmaya katılım sağlayan öğrencilerin yüzde 67'si ise, daha önce deneyimledikleri yurt dışı eğitim şirketleri arasından en güvendikleri firmanın Orbis Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı olduğunu söyledi. Katılımcılara göre, birçok firma gerekenin çok üzerinde dosya masrafı talep ediyor, ancak beklentileri doğrultusunda geri dönüşler sağlanmıyor.

10 Öğrenciden 7'si Orbis'i Öneriyor!

Fakat, daha önce Orbis'ten danışamanlık desteği alan ya da çevrelerinde Orbis'e danışan arkadaşları olduğunu belirten katılımcılara göre; aldıkları geri dönüşler, danışmanların ilgileri ve talep edilen ücretler doğrultusunda en çok güvenlerini kazanan firmanın Orbis olduğunu söylüyorlar.

Yapılan araştırmanın sonuçlarına göre de, her 10 katılımcıdan 7'si 'yurt dışı eğitim danışmanlığı şirketi' olarak kesinlikle Orbis'i öneriyor.

Siz de Türkiye'nin neresinde olursanız olun, yurt dışı eğitim danışmanlığında 21 yılı aşkın deneyime sahip ve 20 ülke, 500'ü aşkın üniversite seçenekleri ile eğitim hayatını yurt dışında planlamayı düşünen öğrencilere rehberlik eden Orbis ile geleceğinizi güven içerisinde tasarlamak için buraya tıklayarak Orbis ile iletişime geçebilirsiniz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.