Öğrenci Kariyeri Banner

Udemy Ücretsiz Kurslarla IELTS Sınavına Hazırlan

Udemy Ücretsiz Kurslarla IELTS Sınavına Hazırlan

Yurt dışında eğitim görmek için ingilizce öğretilen bir programa başvurduğunuz zaman, ingilizcenizin kabul edilebilir bir seviyede olduğunu kanıtlamak için bir dil yeterlilik sınavı ile seviyenizi belirlemeniz gerekmektedir. Farklı üniversiteler belli giriş koşullarını sağlamanız gerektirebilirken IELTS puanınızla Birleşik Krallık, Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda, İrlanda gibi ülkelerdeki eğitimlere başvurunuzu iletebilirsiniz. 

IELTS Sınavı Nedir?

IELTS Sınavı Nedir?

1989 yılından beri yapılan International English Language Testing System yani Uluslararası İngiliz Dili Sınav Sistemi, dünyada Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Avustralya, Yeni Zelanda gibi ingilizce konuşmanının hakim olduğu ülkeler başta gelmesi ile aralarında Singapur, Hollanda, İsveç, Kanada’nın da bulunduğu 145 ülkede 10,000’den fazla sayıda kurum tarafından kabul edilir. 

İngilizceyi ana dil gibi konuşmuyorsanız, yurt dışında ingilizce dili olan bir eğitim öğrenim görmek için başvurunuzun bir parçası olarak büyük olasılıkla IELTS sınav puanınızı iletmeniz gerekecektir. Üniversiteler, devlet kuruluşları ve özel sektör şirketleri tarafından kabul edilen IELTS, yurt dışında eğitim görüp, çalışmak istiyorsanız sizin için önemli bir faktör olacaktır. 

Udemy Ücretsiz Kursları İle IELTS'e Hazırlanın 

IELTS sınavı, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinizi ölçemektedir. İngilizcenizi geliştirmek dört alanda da iyi olmak istiyorsanız, Udemy'nin ücretsiz kurslarını sizler ile paylaşacağız. 

IELTS Hazırlık Atlama 

IELTS Hazırlık Atlama 

Bu kurs, orta düzey ingilizce seviyesi ile eğitim vermektedir. Yazma yetinizi geliştirken bilgiyi direkt işlemektedir. Paragrafları okumanızı kolaylaştıracaktır. 

IELTS Hazırlık Atlama 

Grammar for IELTS

Grammar for IELTS

Bu kurs öncelikle IELTS'e hazırlanan ve İngilizce gramerinin temel kavramını öğrenmenize yardımcı olacaktır. Yazma ve konuşma yetinizi geliştirecektir. Karmaşık cümle yapısını öğrenecekseniz.

Grammer For IELTS

IELTS Bar Charts Made Easy

IELTS Bar Charts Made Easy

Bu kurs size grafikleri okumanızı sağlayacaktır. Bir çubuk grafik makalesini analiz edip yorumlayabilirsiniz. Karmaşık cümleleri çözüme kavuşturursunuz. 

IELTS Bar Charts Made Easy

Academic IELTS

Academic IELTS

Akademik yazı dilini pragraf okumayı size doğrudan öğretecek bir kurstur. Akademik IELTS sınavındaki rapora nasıl güvenle yaklaşacağınızı öğreneceksiniz. Birçok öğrenci IELTS sınavına girdiklerinde ve hayal kırıklığı yaratan sonuçlar aldıklarında hazırlıksızdır. Bu sebeple akademik makeleleri size gösterecektir. 

Academic IELTS

IELTS Band 7 Preparation Speaking Course

IELTS Band 7 Preparation Speaking Course

 

Bu kurs size IELTS Konuşma sınavında önemli ölçüde yüksek bir puan elde etmek için gerekli tüm strateji ve taktikleri sağlayacaktır. Eğitim ekibi, ingilizce, hukuk, standart sınav tasarımı, IELTS derecelendirme ve test psikolojisi alanlarında geçmişe sahip öğretmenlerden oluşmaktadır. 

IELTS Band 7 Preparation Speaking Course


Şevval Köksal

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.