Öğrenci Kariyeri Banner

Twitter Herkesin Beklediği Yeni Özelliği Tanıttı!

Twitter Herkesin Beklediği Yeni Özelliği Tanıttı!

Twitter, herkesin beklediği "Tweet'i Düzenle" özelliğinin test edilmeye başlandığını açıkladı. Şimdilik Twitter ekibi tarafından test edilen özellik, ilerleyen günlerde Twitter Blue aboneleriyle de paylaşılacak.

Bunun bugüne kadarki en çok talep edilen özelliği olduğunu belirten Twitter, kullanıcıları hem sürecin ilerlemesi hakkında bilgilendirmek hem de bir test grubunda olmasalar bile herkesin düzenlenmiş tweet'ler görebileceğini açıklıyor.

30 Dakika İçinde Düzenlenebilecek!

Tweet'i Düzenle özelliği ile kullanıcılar, yayınladıkları tweetler üzerinde sonradan değişiklik yapma şansına sahip olacaklar. Yazım hatalarını düzeltmek, cevapsız etiketler eklemek ve daha fazlasını yapmak için kullanıcılara kısa bir süre sağlanacak ve kullanıcılar bu süre içerisinde diledikleri değişiklikleri gerçekleştirebilecekler.

Bu test kapsamında tweet'ler, yayınlandıktan sonraki 30 dakika içinde birkaç kez düzenlenebilecek. Düzenlenen tweet'ler bir simge, zaman damgası ve etiketle görünecek. Böylece okuyucular orijinal tweet'in değiştirildiğini açıkça görebilecek. Etikete dokunmak, izleyicileri tweet'in geçmiş sürümlerini içeren tweet'in düzenleme geçmişine ulaştıracak.

Twitter, Tweet'i Düzenle özelliğinin kullanıma sunulmasıyla birlikte tweet atmanın daha kolay ve daha az stresli hissettireceğini düşünüyor.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.