Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye'nin En Büyük Yöneticilik ve Liderlik Kampı YÖNET İle 25-26 Şubat Tarihlerinde Ankara'da Buluşalım!

Türkiye'nin En Büyük Yöneticilik ve Liderlik Kampı YÖNET İle 25-26 Şubat Tarihlerinde Ankara'da Buluşalım!
Biz öğrenciler için en önemli etkinlikler yeni sektörler ve firmalar keşfedeceğimiz, kendimizi geliştireceğimiz ve sosyal / kurumsal ağlarımızı genişleteceğimiz öğretici etkinliklerdir. Yazdığım bu faydaları sağlayacak yararlı seminerler,etkinlikler her gün karşımıza çıkmaz, çıktığında ise büyük çoğunluğumuz katılım gösteremeyecek kadar yoğun ya da sadece başka bir işle meşgul oluruz. Eğer bu sizde de böyle işliyorsa yeni yılın ilk ayını yarılamışken, sizlere bunu değiştirmek için bir fırsat sunuyoruz!



Toplumun her kesiminde bir grup ve bu bir grubu yöneten lider vasıflı kişiler bulunur. Bazen isteyerek bazen istemeyerek gerek okulda, gerek iş hayatında hepimiz deneyimleme imkanı buluruz bunu. Hayatımızın hiç beklemediğimiz yerinde dahi karşımıza çıkabilecek liderlik ve yöneticilik hakkında neler biliyoruz? Hiç sorguladınız mı kendinizi? Cevabınız hayırsa bu yazımızın konusu olan YÖNET'17 den sizlere bahsetmemin zamanı gelmiştir.

YÖNET nedir?

Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu'nun 11 yıldır düzenlediği Yöneticilik ve Liderlik Kampıdır. Alanlarında en üst seviyelere ulaşmış yönetici ve liderlerin Türkiye çapından üniversite öğrencileriyle buluştuğu YÖNET, katılımcılara mükemmel bir kişisel gelişim ve sektörel çevre imkanı sunar.

Bu yıl 12.senesine giriş yapan YÖNET okul,bölüm,sınıf ayrımı olmadan 1000 üniversite öğrencisini bünyesinde buluşturacak.

Etkinlik Nerede Gerçekleşecek!

25-26 Şubat Tarihlerinde kampa ev sahipliği yapacak yer,Sheraton Ankara Hotel & Convention Center!

Peki YÖNET'17 Katılımcılarını neler bekliyor?

Gün boyu birbirinden değerli konuşmacılarla 16 liderlik oturumu sürerken;
- Eğlenceli Yarışmalar, Sürpriz Ödüller
- Gün Boyu İkramlar
- YÖNET'17 Partisi
- Networking Kokteyl
- YÖNET Katılım Sertifikası

etkinlik boyu programınızı oluşturacak detaylar olacak.

Üstelik kendi üniversitenizde ki YÖNET'17 liderlerinden biri olma imkanınız da var!

Nasıl Katılım Sağlayabiliriz?

YÖNET için katılım biletlerinizi, birçok şehirde ve üniversitede açılacak olan standlarımızdan, üniversitenizde ki YÖNET'17 Üniversite Liderlerinden veya online olarak YÖNET den temin edebilirsiniz. Ayrıca YÖNET'in Üniversite Liderlerinden biri olup bilet satarak, diğer ödüllerin yanında etkinliğe indirimli / ücretsiz katılım hakkı kazanabilirsiniz.

Değerlendirmekte fayda var! 25-26 Şubatta Ankara'da buluşalım!

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.