Öğrenci Kariyeri Banner

Geleceğin Bilimi Platformu

Geleceğin Bilimi Platformu
Geleceğin Bilimi laboratuar sohbetlerinden yola çıkıp çok kısa sürede binlerce gönüllüye ulaşan, farklı bölümlerden ve ilgi alanlarından binlerce gönüllüye ulaşan ve  birlikte büyüyen; yaşam bilimleri, mühendislik, sosyal bilimler ve sanat dallarında  gelecek  perspektifini kurmayı amaçlayan Türkiye’nin en iddialı lisans hareketidir.
ök-4


Amacımız disiplinler ve nesiller arasında iletişimi ve bilgi aktarımını güçlendirerek akademik üretkenliği arttırmak. Geleceğin bilimi farklı çalışma disiplinlerini  içinde barındıran ve alt bilimlere özelleşmiş bir platformdur. Alt birimleri gelecek akademisi ,gelecek hareketi ,gelecek medya ,geleceğe dönüş,gelecek konuşmaları,düş ağrısı ve geleceğin bilimi forumundan oluşmaktadır. Ayrıntılı Bilgi 

ök-3

Mart 2016 tarihinde kurulan geleceğin bilimi platformu gönüllüleri iki ay gibi kısa bir sürede geleceğin bilimi forumunu düzenledi. 600 kişinin katıldığı 3 gün süren forumda, katılımcılar  farklı disiplinlerin gelecek perspektifini kuracak zihinlerle 4 temada, geleceğe dair 20 konuda, yüzden fazla güncel başlığın konuşulduğu panellere katıldı. girişte katılımcıları karşılayan hayal duvarında farklı iki disiplinden gönüllerin  ilgilendiği alanlarla ilgili çıkardıkları projeyi hayal duvarına resmetti. Sergi alnında aynı zamanda lisans öğrencilerinin hazırlamış olduğu posterleri inceledi. Akademi masasında atölyeler hakkında bilgi  verildi.

ök-1

Hızını alamayan Geleceğin Bilimi ekibi gbf2016 nın ardından gbf2017 çalışmalarına başladı. Bu yıl 4-5 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan forumda 4 temada, geleceğe dair 20 konuda, 100 den fazla güncel başlığın konuşulacağı; eş zamanlı 3 ayrı salonda oturumlar, expo alanında etkileşimli workshoplar, sergi alanları sizleri bekliyor.

ök-2

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.