Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye'nin İlk 'Süper Kahraman Evreni' Geliyor!

Türkiye'nin İlk 'Süper Kahraman Evreni' Geliyor!

Uzun zamandır planlama aşamasında olan Türkiye'nin ilk süper kahraman dizisi Altay yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu.

Toplam 6 süper kahramana ev sahipliği yapacak olan dizinin oyuncu kadrosunda, Cem Özer, Batuhan Ayar, Aslı Sümen, Beste Kökdemir, Elif Doğan, Cemil Büyükdöğerli, Çetin Sarıkartal, Toprak Sergen ve Muhammet Uzuner yer alacak.

Bobby Roth, Altay Dizisinin Yönetmeni Olacak

 

T-World sinematik evreninin ilk yapımı olacak ‘Altay’ dizisi, 4 sezon ve 26 bölümden oluşması planlanıyor. Dizi, 2023 yılı içinde TRT'nin dijital platformunda yayınlanacak.

 Dünya kültürlerine de ev sahipliği yapacak olan dizi, toplam altı süper kahramana ev sahipliği yapacak. Altay’ın yanındaki süper kahramanlar “Su Perisi", "İkizler", "Rumi", "Nazar" ve "İnsan Tamircisi" olacak. Karakterler, ölümlü karakterler olacak ve yalnızca son teknolojiden güç alacak.

T-World sinematik evreni, yapımcı olarak Bülent Turgut, Raif İnan ve Erdal Bozkuş gibi isimlerden destek alacak. Evrenin yalnızca dizilerden değil, farklı filmler, oyunlar ve grafik romanlardan oluşması planlanıyor. Game of Thrones’ta da görev yapan Onur Can Çaylı da projede yer alıyor.

Dizinin geçtiğimiz aylarda deneme çekimleri gerçekleştirilmişti:
 

Kaynak 


Damla Taşkın

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Damla Taşkın..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.