Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye’nin En Prestijli Mühendislik Etkinliklerinden Biri Olan BMZ İçin Geri Sayım Başladı!

Türkiye’nin En Prestijli Mühendislik Etkinliklerinden Biri Olan BMZ İçin Geri Sayım Başladı!
BMZ Nedir?

Boğaziçi Mühendislik Zirvesi (BMZ), Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) ’nün düzenlediği; 2 gün boyunca mühendis olma yolunda nelerin yapılması/yapılmaması gerektiğini ve kariyer basamaklarını hızla çıkmanın yollarını uzmanlarından dinleyebileceğiniz Türkiye’nin en prestijli kariyer etkinliklerinden biridir.

BMZ'yi Özel Kılan Nedir?

BMZ'de konuşmacı olarak gelen üst düzey tecrübeye sahip mühendisler ve şirket yetkilileri ile seminer aralarındaki Coffee Break'lerde bire bir görüşebilir, aklında yer edinen bütün sorulara cevap bulabilirsin.

İlkbaharın da verdiği neşe ile bahar şenliği tadında geçen Kariyer Fuarında 10’a yakın şirket standında istediğin soruları sorabilir, CV bırakabilir ve şirket yetkilileri ile birebir sohbet edebilirsin.

Beş yıl önce Yılın En İyi İş Adamı seçilen Ahmet Nazif Zorlu’nun söylediği “Bu organizasyonlar benim gençliğimde olsaydı Vestel şu an çok daha büyük olurdu.” sözü neye dayanıyor? Üç yıl önce Yılın En iyi İş Kadını seçilen Begümhan Doğan Faralyalı’nın “Ben hayatta da kendini bilmeden yaşamaya çalışmanın çok zor bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Onun için kendinizi tanımaya bu etkinlikler ile başlayın.” sözü de Ahmet Nazif Zorluyu destekler nitelikte.

Kariyer yolunda cevabını aradığın her şeyi sadece dinleyerek değil, aynı zamanda sektörün en büyük oyuncularıyla vaka analiz çalışmaları ve workshoplar yaparak öğreneceksin. Sektörünü belirlemek, kariyerinde yükselmek ve kendi işini kurmak adına her şeyi bulabileceğin BMZ 4-5 Nisan'da Boğaziçi Üniversitesinde!

Boğaziçi Mühendislik Zirvesi ‘19 etkinliğinin canlı şahidi olmak için hemen yerini ayırt:

https://www.biletino.com/event/eventdetail/6994

En son haberler ve güncellemeler için bizi takip et:

instagram.com/bmzbogazici/

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.