Öğrenci Kariyeri Banner

Turkcell, Depremden Etkilenen Vatandaşları İstihdam Edecek!

Turkcell, Depremden Etkilenen Vatandaşları İstihdam Edecek!

Turkcell, depremden etkilenen vatandaşlara iş imkanı sağlayacağını açıkladı. Turkcell İstihdam Seferberliği isimli proje ile yaklaşık 1.100 kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.

Mobil operatörler, deprem bölgesindeki normalleşme çalışmalarına katkı sağlarken Turkcell de, deprem bölgesine özel istihdam seferberliği başlattığını açıkladı. İlk etapta 1.100 kişiye iş imkanı sağlanacak.

Turkcell Akademi'de Eğitim Verilecek

Turkcell’den yapılan açıklamada, Turkcell İstihdam Seferberliği isimli proje ile depremden etkilenen 11 ilde yaşayan, depremden sonra şehir değiştiren veya birinci derece yakınları afetten etkilenen kişilere istihdam önceliği sağlanacak.

Başvurular http://kariyerim.turkcell.com.tr/istihdam-seferberligi web sayfası üzerinden yapılabilecek. Turkcell’in yanı sıra Turkcell çatısı altındaki grup şirketlere, Turkcell Global Bilgiye ve Atmosware’e de çalışan alınacak. Tüm adaylar, başvuru aşamasının ardından Turkcell Akademi eğitimlerine katılacak ve uygun pozisyonlar için bir hazırlık sürecinden geçecek.

Kimler başvurabilir?

Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elazığ’da kendisi veya birinci dereceden yakını (anne, baba ya da kardeş) afetzede olarak değerlendirilen adayların yanı sıra bu illerin dışında çalışan veya eğitim alan ve birinci dereden yakını (anne, baba, kardeş) afetzede olan adaylar da istihdam programına başvuru yapabilecek.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.