Öğrenci Kariyeri Banner

Tüm Zamanların En Kötü Netflix Dizisi Belli Oldu!

Tüm Zamanların En Kötü Netflix Dizisi Belli Oldu!

The Witcher: Blood Origin'in eleştirmen ve seyircilerden aldığı puan açıklandı. Söz konusu yapım, skoruyla şaşkınlık yarattı. En popüler dijital içerik platformu Netflix platformuna geçtiğimiz günlerde eklenen The Witcher: Blood Origin’in eleştirmen ve seyircilerden aldığı düşük puan üzüntüye sebep oldu.

The Witcher hikayesini genişletmek isteyen Netflix, dizinin yeni sezonunda Henry Cavill’in ayrılması ve yerine Liam Hemsworth’ü getirmesiyle eleştiri almıştı. Şirket, sonrasında ise serinin yeni dizisi Blood Origin için adımlar attı ve ilk bölümü, geçtiğimiz günlerde yayına aldı.

Eleştirmenlerin Beğenisini Kazanamadı!

Blood Origin, The Witcher’dan 1200 yıl öncesini ele alıyor. Hikayede geçen canavarların, insanların ve elflerin yaşadığı dünyaların birleşmesiyle ortaya çıkan ilk Witcher’lar ve büyük çöküşten önceki uygarlık anlatılıyor.Popüler dizi ve film eleştirme platformu Rotten Tomatoes‘ta yer alan The Witcher: Blood Origin, eleştirmen ve izleyiciler tarafından değerlendirmeye alındı.

Herkese açık şekilde görülebilen puanlamaya göre söz konusu dizi, 24 eleştirmenin sadece 9'unun beğenisini toplayabildi. Ayrıca binlerce seyirci tarafından yapılan incelemeye de bakacak olursak, izleyicilerin yalnızca yüzde 8’i diziyi beğendiğini belirtti. Seyirciler, The Witcher: Blood Origin için Andrzej Sapkowski evrenini yansıtmadığı ve senaryo ile oyuncuların oldukça zayıf kaldığından rahatsız oldu.

Dizi ilerledikçe birçok tutarsızlığın oluştuğu, hatta izlemenin zaman kaybı olduğu dahi söyleniyor. İncelemelere göre dizi, Netflix’in yapımını üstlendiği en düşük puan alan dizi oldu. Rotten Tomatoes sitesi bir yana, diziye IMDb‘de verilen puanın ise 10 üzerinden 4 olduğu biliniyor.

Bununla beraber incelemelere göre The Witcher: Blood Origin, Netflix’in yapımcılığını üstlendiği en düşük puan alan dizi oldu. Rotten Tomatoes sitesi bir yana, diziye IMDb‘de verilen puanın ise 10 üzerinden 4 olduğunu görüyoruz.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.